Iftime, desemnat președinte interimar al PNL Botoșani și candidat la Consiliul Județean: ”Cred cu tărie că pot oferi asta!”

Valeriu ftime s-a declarat ”extrem de onorat” pentru mandatul încredințat și și-a anunțat, oficial, candidatura la Consiliul Județean Botoșani.

Iftime, desemnat președinte interimar al PNL Botoșani și candidat la Consiliul Județean: ”Cred cu tărie că pot oferi asta!”

De asemenea, nou președinte interimar al filialei PNL Botoșani spune că este pregătit pentru orice provocare, chiar dacă nu va avea o misiune ușoară.

”Astăzi am fost desemnat drept președinte interimar al Partidului Național Liberal Botoșani și sunt extrem de onorat pentru încrederea tuturor celor care m-au susținut și care au crezut și cred în forța mea de a reseta energia Filialei. De asemenea, cu această ocazie, anunț că voi candida la Consiliul Județean Botoșani! Știu că misiunea care mă așteaptă nu este una ușoară, pentru că nu este o poziție pe care s-o poți trata cu superficialitate și mai știu că mulți botoșăneni își pun speranțele în schimbarea pe care o pot aduce și pe care vreau să o aduc! Într-o astfel de funcție este vorba despre dedicare totală, determinare și convingerea că aportul tău va fi esențial la dezvoltarea comunității. Iar eu cred cu tărie că pot oferi asta, pentru că pe aceste valori m-am axat în fiecare aspect în care am încercat să excelez în viață: afaceri, familie, dar și oamenii din jurul meu!”, a transmis Valeriu Iftime.

Iftime și-a bazat discursul pentru comunitate pe promisiunea că va găsi cele mai potrivite soluții și că nu va pune înainte ”interesele proprii”.

”Această învestitură reprezintă o mare responsabilitate, dar nu este nimic ce nu cred că voi putea duce, și asta pentru că efortul meu va fi întotdeauna motivat de grija față de comunitate, de faptul că întotdeauna am fost un om care a căutat soluții și asta sper să pot oferi botoșănenilor. Acest pas nu a fost făcut nicio secundă cu gândul la interese proprii, pentru că sunt într-un punct al vieții în care împlinirile înseamnă doar binele pe care îl pot face, așa că nu pot fi suspectat că am făcut acest pas pentru foloase materiale. În politică nu este loc de așa ceva! Sau cel puțin nu ar trebui.

Simt că a venit momentul să valorific tot ceea ce am dobândit la nivel de cunoștințe în toți acești ani în folosul bunăstării voastre, a comunității! Doar din interior putem genera schimbare, așa am înțeles, așa că asta o să facem, împreună!”, a spus Valeriu Iftime, în primul discurs politic după desemnarea drept candidat la conducerea Consiliului Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
824

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
461

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
532

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...