Glumă sordidă făcută de Marian Oprișan despre mitingul Diasporei: credeți că este exclus să luați bătaie?

Glumă sordidă făcută de Marian Oprișan despre mitingul Diasporei: credeți că este exclus să luați bătaie?

Glumă ciudată făcută de Președintele consiliului județean Vrancea, Marian Oprișan. Acesta le transmite românilor care vor protesta sâmbătă, în Piața Victoriei, că nu-i "exclus" să ia bătaie, informează Realitatea de Vrancea.

Declarația președintelui  Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a venit în contextul unor schimburi de replici contondente cu aleșii PNL, în cadrul ședinței ordinare a forului legislativ județean.

La un moment dat, Marian Oprișan a dat de înțeles că românii care vor participa pe 10 august la mitingul Diasporei din Piața Victoriei ar putea lua bătaie.

Întrebat despre impactul bugetar al unor modificări dintr-un proiect de hotărâre, Oprișan a dus discuția într-o direcție care nu avea legătură cu proiectul: "Și cei 70.000 de vrânceni (n. r. – plecați din județ în ultimii 25 de ani) au tot probleme de handicap și asistați sociali dacă am înțeles bine intervenția anterioară a unui consilier", a spus Oprișan, după care vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare (ALDE) i-a spus că în sală este prezent la ședință și Ovidiu Burdușa (n. r. – consilier PNL care locuiește în Diaspora).

După două replici scurte între cei doi, Oprișan i-a transmis că, pe 10 august, are posibilitatea în Piața Victoriei să mai comenteze, nu în plenul Consiliului Județean.

"Dacă nu ne mai bateți o dată", i-a răspuns Burdușa, la care Oprișan a adăugat: "Dar ce credeți că este exclus?". După acel moment, toți consilierii PSD și ALDE au început să râdă, deși gravitatea spuselor lui Oprișan fusese evidentă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteorologii anunță cum va fi vremea de 1 Mai și Paște: Unde va fi mai cald și unde va ploua!

astăzi, 15:06
13

De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-ve...

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
62

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
55

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...