Costel Lupașcu: „Solicit public demisia lui Eugen Țurcanu”

Costel Lupașcu: „Solicit public demisia lui Eugen Țurcanu”

Deputatul Costel Lupașcu a emis, joi, un comunicat prin care îi solicită primarului Cătălin Flutur să îl demită pe șeful Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani. Cererea publică vine în contextul în care există o plângere penală împotriva directorului, Eugen Țurcanu, acuzat de agresarea fizică a unui medic veterinar din cadrul Direcției. 

„Nu pot să rămân pasiv, în momentul în care un reprezentant al Primăriei Municipiului Botoșani agresează un angajat din subordinea sa. Din păcatea, această persoană este susținută și asumată de către Primarul Cătălin Mugurel Flutur și mă întreb dacă aceștia sunt oamenii din echipa PNL. Din păcate, aceste persoane care se pretind a fi liberali nu se gândesc niciodată la cetățeni și la binele Municipiului Botoșani, ci la propriul interes și la propriul buzunar. DSPSA Botoșani nu va funcționa atâta timp cât managementul este deficitar, iar instituția este condusă prin agresarea angajaților, de aceea solicit public demisia dl. Eugen Țurcanu din funcția de director al DSPSA Botoșani. 

Am spus-o și o repet: Violența este ultimul refugiu al incompetenței. Mereu Flutur s-a înconjurat de locotenenți gen Țurcanu, Gheorghiță, Alexa, care au făcut și fac lucruri mai puțin corecte. Asistăm practic, din păcate, la transformarea publică a DSPSA într-o instituție ,,clan’’ , patronată de domnul Flutur, care se face că nu vede, nu aude și nu cunoaște ce se petrece în subordinea sa.

Totodată, dacă domnul Țurcanu nu este dispus să facă un gest de normalitate, fac un apel public la actualul primar, Cătălin Flutur, vă rog să lasăți deoparte orgoliile politice și lupta de partid și să dispuneți demiterea domnului Țurcanu!”, a transmis deputatul PSD Costel Lupașcu.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor producerii incidentului. Nu este prima dată când Țurcanu este acuzat de violență.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îndrăgit duhovnic din Athos, în mijlocul maicilor de la Vorona. ”Vedeți câți oameni a dat Botoșaniul?” (Foto)

astăzi, 12:17
131

Mănăstirea Vorona este o adevărată comoară a Ortodoxiei. Aici, în sobrietatea chiliilor monahale, râvna obștii de viețuitoare continuă cu sârguință lucrarea rodnică de zid...

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
138

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
197

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...