GHEORGHE FLUTUR: "La Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi!"

GHEORGHE FLUTUR: "La Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi!"

Filiala Partidului Democrat Liberal Botosani a avut vineri o intalnire la care au participat membrii Biroului Permanent Judetean, primarii democrat-liberali, dar si vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur, coordonator al campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidentiale.

"Ne-am intalnit astazi pentru a ne sfatui si pentru a cauta cele mai bune mijloace sa recuperam din rezultatul categoric nemultumitor, pe care l-am inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale. Noi nu ne-am intrunit pentru a ne sfatui cum sa mintim, cum sa trucam sau cum sa santajam, ci sa ne sfatuim cum putem comunica mai bine cu cetatenii, cum putem fi mai mult printre oameni si cum putem interveni pentru a da explicatiile necesare vizavi de toate minciunile si dezinformarile care se vehiculeaza. Imi exprim increderea ca in turul doi al alegerilor prezidentiale rezultatul se va intoarce in favoarea noastra si vom fi castigatori", a declarat Mihai Tabuleac, vicepresedintele PD-L Botosani.

Presedintele PD-L Botosani, Catalin Flutur, a invocat in cadrul conferintei de presa de vineri campania electorala murdara de la Botosani.

"S-au unit toti liderii politici cu un singur gand, sa scape de Traian Basescu, dar nu au venit cu nimic in loc. Nu ne-au spus ce vor face dupa aia, dupa acel moment de inceput. Daca este sa ne gandim la acel cod de conduita electorala, pe care tot il invoca, m-am saturat sa le dau exemple de ceea ce au facut in aceasta campanie electorala, in ziua votului, si cum lucreaza si acum. Mai mare murdarie intr-o campanie nu am putut sa vad decat ce s-a intamplat la Botosani", a declarat Catalin Flutur, presedintele PD-L Botosani.

In ciuda rezultatului slab de la Botosani in primul tur, de 23,84%, fata de procentul de 41,22% al lui Mircea Geoana, Gheorghe Flutur se declara optimist pentru turul doi la Botosani, precizand ca Traian Basescu va castiga alegerile si in judetul Botosani.

"Imi exprim optimismul ca Traian Basescu va castiga alegerile si in judetul Botosani, in primul rand un lucru care ne face sa fim si mai siguri de victorie este aceasta alianta grabita facuta intre PSD si PNL, alianta trucajelor care, daca va continua asa, ne vor face si pe noi romanii ca suntem negri si nu albi, ca suntem din Africa si nu din Europa, ca tot vad ca se poarta trucajele. Aici, la Botosani, vedem un potential foarte mare pentru Traian Basescu pentru turul doi, pentru ca sunt convins ca electoratul liberal care a votat cu Crin Antonescu, nu va urma sfatul liderului PNL care a predat partidul bratienilor la cheie lui Ion Iliescu. Nu ma asteptam ca Antonescu sa puna basca lui Iliescu pe capul bratienilor atat de repede", a declarat Gheorghe Flutur, coordonator al campaniei electorale a PD-L pentru alegerile prezidentiale.

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
3

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
123

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
634

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...