Dmitri Rogozin SOCHEAZA din nou: "Romania trebuia pedepsita dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial"

Dmitri Rogozin SOCHEAZA din nou: "Romania trebuia pedepsita dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial"

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Rogozin, a facut o incursiune in istorie si si-a amintit ca, de fapt, Romania merita sa fie pedepsita dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Intr-un interviu recent, Rogozin a facut afirmatii socante despre romani: "Daca romanii intrau intr-un sat, nu plecau pana nu omorau pe cineva".

"In Romania exista foarte multa lume care traieste cu acele amintiri despre Romania Mare, care impreuna cu Hitler au trecut frontiera de Est. La sfarsitul razboiului ei au devenit parte a coalitiei de invingatori, dar nu a coalitiei celor pe care trebuia de pedepsit cu reparatii, contributii, modificarea frontierilor. (...) Eu am discutat cu batranele care au trait acele timpuri, ocupatia (face referire la niste batrane din orasul Voronej, Ucraina). Ele spuneau ca inclusiv nemtii incercau sa-i linisteasca pe romani, pentru ca daca romanii intrau intr-un sat, ei nu puteau pleca pana nu omorau sau violau pe cineva. Este o amintire neagra ramasa in urma fascistilor romani", a declarat Dmitrii Rogozin intr-un interviu pentru NTV-Moldova.

Rogozin afirma ca in Romania exista si politicieni cu care Rusia s-ar aseza la masa de tratative, insa actualmente deciziile de iau de catre acel „public negru”.

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Rogozin, a fost declarat miercuri, 2 august, persona non grata in Republica Moldova, dupa ce ministrul de Externe de la Chisinau, Andrei Galbur, a facut o solicitare in acest sens catre Guvern. Galbur si-a motivat decizia prin faptul ca Rogozin ar fi facut mai multe declaratii neprietenesti la adresa Republicii Moldova si cetatenilor sai.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...