Discurs dur la alegerile din cadrul Organizației Municipale a PNL Botoșani: "Domnul Iliuță nu poate să ne conducă. Și-a băgat capul în nisip sperând că...."

 Discurs dur la alegerile din cadrul Organizației Municipale a PNL Botoșani: "Domnul Iliuță nu poate să ne conducă. Și-a băgat capul în nisip sperând că...."

 Gabriel Alecsandru  

Cei doi candidați la președinția Organizației Municipale a PNL Botoșani, Gabriel Alecsandru și Viorel Iliuță, au luat cuvântul în fața delegaților și a liderilor partidului, prin discursul pe care l-au avut încercând să convingă că merită să ajungă la conducerea organizației.

Dacă discursul lui Viorel Iliuță s-a dorit a fi mai mult o lecție de management politic, acesta făcând apel la unitate, discursul contracandidatului său, Gabriel Alecsandru, a fost unul extrem de dur, acesta taxând activitatea de până acum a lui Iliuță la conducerea organizației municipale, despre care a spus că nu este capabil să ocupe o astfel de poziție. 

"Ocazia cea mai bună de a pune lucrurile pe un făgaș bun ni se oferă chiar în aceste zile, prin alegerile interne. Știm cu toții ce trebuie să corectăm: lipsa de combativitate a multor reprezentanți ai partidului, disensiunile dintr-un partid încă neunificat pe deplin, neimplicarea în campanie, imaginea proastă a unor candidați, funcționarea defectuoasă, pe bază de interese personale și bisericuțe, a organizației. Este motivul pentru care am hotarat să candidez pentru funcția de președinte al organizației municipale PNL Botoșani. Pentru că lucrurile trebuie să se schimbe radical. Fostul președinte, Viorel Iliuță, ne-a demonstrat, din păcate, că nu poate să ne conducă, nu spre victorie, dar nici măcar spre un scor electoral rezonabil, de care să nu ne fie rușine. 17%! Este rezultatul penibil obținut de organizația municipală pe 11 decembrie. Un rezultat care ar trebui să ne facă să intrăm în pământ de rușine! Dar și un rezultat care ne obligă să schimbăm radical modul de funcționare a partidului. Și, dacă la nivelul organizației județene, peședintele Cătălin Flutur a avut onoarea de a face un pas în spate, asumându-și un eșec de care nu se făcea nicicum vinovat, de la municipiu am primit, ca întotdeauna, același semnal: tăcere de mormânt! Domnul Viorel Iliuță și-a băgat capul în nisip, sperând că timpul va depune de la sine o ceață densă peste lipsa de performanță a domniei sale. Iar acum, după doar ceva mai mult de 100 de zile, consideră chiar că trebuie să îi fie reînnoit mandatul de președinte", a spus Gabriel Alecsandru în discursul său.

 

 

Spune-ne opinia ta