Deputatul botoșănean Mihaela Huncă, la un pas de a fi accidentată în această dimineață de un tramvai deraiat: “Vreau să mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ferit de acea deraiere a tramvaiului”

Deputatul botoșănean Mihaela Huncă, la un pas de a fi accidentată în această dimineață de un tramvai deraiat: “Vreau să mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ferit de acea deraiere a tramvaiului”

Coordonatorul organizației județene Botoșani a Pro România, deputatul  Mihaela Huncă, a susținut în cadrul unei conferințe de presă organizată astăzi la orele amiezii la sediul partidului că inclusiv ea a fost în pericol de moarte în această dimineață din cauza tramvaielor de la Botoșani.

De altfel, deputatul a tras un semnal de alarmă asupra pericolului iminent în care se află locuitorii municipiului Botoșani, nevoiți să evite accidentele produse de tramvaiele care rulează de atâția ani în Botoșani. Mihaela Huncă a declarat că în cursul acestei dimineți a fost pusă în postura de a evita un accident grav tocmai pentru că se afla în locul în care un alt tramvai a deraiat în zona gării.

“Vreau să mulțumesc lui Dumnezeu pentru că azi dimineață m-a ferit de acea deraiere a tramvaiului din zona gării. Eram în zonă când tramvaiul a deraiat. Pentru câteva minute m-am simțit în nesiguranța și m-am întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă eu eram cu mașina lângă tramvai. Cred că pe cei de la Primărie și de la Consiliu Local nu-i mai interesează siguranța cetățenilor din municipiul Botoșani. Este grav acest lucru! De mult au pierdut contactul cu oamenii”, a declarat Mihaela Huncă.

Deputatul botoșănean consideră că deciziile luate de Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Local nu sunt favorabile cetățenilor, iar siguranța lor nu este pusă în prim plan, motiv pentru care se amână punerea în circulație a autobuzelor recent achiziționate.

 “La două săptămâni deraiază câte un tramvai iar cei care circulă cu mașinile știu foarte bine câte pagube pot aduce aceste căi de rulare a tramvaiului. În momentul în care nu găsești soluții este grav. În momentul în care siguranța cetățenilor din municipiul Botoșani o pui pe locuri inferioare față de alegeri  sau față de alte probleme e la fel de grav. Am înțeles că au fost închiriate niște autobuze care sunt venite de ceva timp și stau în parcare. A fost o poză frumoasă atunci când au fost aduce aceste autobuze, a mai fost o poză festivă atunci când s-a mai obținut câte un act pentru funcționarea acestora și, probabil, alte poze când va începe campania. Dacă tot au investit în ele ar trebui să urgenteze și să le pună în funcțiune. Ar fi fost bine să fi reabilitat calea de rulare a tramvaiului sau dacă se luau autobuze  moderne care nu poluează nici aerul nici fonic. Sper ca în regim de urgență Primăria și Consiliul Local să ia toate măsurile necesare și să pună în funcțiune  aceste autobuze pe care le-au închiriat nu să aștepte campania electorală, nu să aștepte să facă alte poze pentru că ele nu țin de siguranța oamenilor”, a completat deputatul botoșănean.

 

Spune-ne opinia ta