Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Evenimentul oficial de lansare a candidaților Alianței Dreapta Unită pentru alegerile din 9 iunie 2024 a avut loc miercuri seară, la un restaurant din Botoșani. Au mai participat și cele două candidate pentru alegerile europarlamentare.

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat în mod oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

Mai mult decât atât, Cristina Lăcătușu este și director economic la Modern Calor. Aceasta a venit în fața colegilor din Alianță cu o viziune pentru alegerile care urmează să aibă loc.

Îmi doresc foarte mult să ne reîntâlnim pe 10 iunie în aceeași formulă și să fim bucuroși că am câștigat cât mai multe locuri în primării, în consiliile locale din întregul județ. Probabil avem aceleași idealuri, că ne dorim toți ca județul Botoșani să fie scos din sfera sărăciei. Una dintre dorințele mele este să facem o zonă economică specială care să beneficieze de facilitățile fiscale ale zonei, să putem atrage cât mai mulți investitori, să avem cât mai mulți oameni care să muncească, să readucem forța de muncă înapoi”, a declarat Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani.

Printre altele, Cristina Lăcătușu a punctat trei aspecte dureroase pentru populația județului Botoșani: educația, rețeaua de apă și deșeurile.

„Îmi doresc să aud că școlile din județul Botoșani sunt iarăși pline de copii. Unii profesori din județ îmi spun că au rămas cu clase cam goale sau le unesc și învață în aceeași clasă și un copil din clasa 0 și un copil din clasa 1, e dureros să aud acest lucru. De fapt, ne depopulăm. Aș vrea foarte mult ca sudul județului, în special, să fie racordat la rețeaua de apă, să trăiască exact ca la oraș. Noi avem o problemă cu selectarea deșeurilor și peste tot vedem doar mizerie. Îmi doresc foarte mult să fim dezvoltați, să trăim într-o zonă dezvoltată, să trăim într-o Românie dezvoltată economic, în primul rând”, a mai spus Cristina Lăcătușu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1131

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
574

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă. Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...