Cristian Achiței: Progrese în modernizarea ultimului lot rămas nefinalizat din Drumul Strategic (fotogalerie)

Cristian Achiței: Progrese în modernizarea ultimului lot rămas nefinalizat din Drumul Strategic (fotogalerie)

Continuă lucrările pe lotul 2 al Drumului Strategic, singurul nefinalizat la această dată. Proiectul pe care l-am inițiat în calitate de vicepreședinte al CJ, însumând peste 100 de kilometri de drum județean modernizat, se apropie de final. Salut recepția la terminarea lucrărilor pe lotul 3.

Lucrările la lotul 2 al Drumului Strategic, Răuseni-Hlipiceni-Todireni-Albești-Trușești-Dângeni-Hănești, continuă. Am constatat la sfârșitul săptămânii trecute progresele înregistrate de constructor în modernizarea ultimului lot rămas nefinalizat din proiectul de peste 100 de km de drum județean inițiat în perioada în care am ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani.

O parte a eforturilor din această perioadă se concentrează pe amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată de pe întreaga lungime a drumului. Trecerea de la Răuseni a fost finalizată, în lucru aflându-se cele de lângă haltele CFR Jijia și Zlătunoaia.

În paralel continuă execuția rigolelor betonate în zona Albești-Mășcăteni și a celor carosabile în Trușești. Tot în Trușești, se lucrează la amenajarea parcărilor adiacente și a trotuarelor.

În lucru este și podul de la ieșirea din Mășcăteni spre Trușești, unde se execută lucrări de reabilitare.

Sunt convins că va fi remediată orice deficiență apărută după trecerea sezonului rece.

Voi continua să monitorizez îndeaproape derularea acestei investiții pe care am gândit-o și inițiat-o ca o axă rutieră longitudinală a județului nostru, care să deservească zecile de mii de botoșăneni din această zonă și să contribuie la dezvoltarea acestei părți a județului.

(Comunicat de senatorul PNL Cristian Achiței)








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...