Costel Șoptică, atac la PSD și Trufin în fața a sute de liberali: „I-am lăsat pe cei de la PSD să...” / „S-a călărit, s-a agățat de ea” (video)

În timpul discursului pe care Costel Șoptică l-a ținut în fața a sute de colegi liberali, botoșăneanul a ținut să amintească și câteva proiecte ale căror bază ar fi fost pusă de PNL, și nu de PSD.

Costel Șoptică a amintit de Anghel Saligny, de sistemul antigrindină, un puct de permise și înmatriculări la Dorohoi și de Poliția Navală la Ștefănești.

Unul dintre ele care a dus la dezvoltarea României și a județului a fost programul Anghel Saligny, în care în Botoșani au ajuns peste 360 de milioane de euro într-o primă fază. La momentul vizitei domnului Adrian Oros, Ministrul Agriculturii, din partea PNL Botoșani l-am întrebat cu ce poate ajuta Botoșaniul. Am identificat împreună cu cei de la Iași o chestiune, și anume sistemul antigrindină”, a declarat Costel Șoptică.

„S-a călărit, s-a agățat de ea”

Cât despre sistemul antigrindină, Costel Șoptică spune că nu Trufin Lucian ar fi pus bazele sale, ci chiar el în cadrul unei vizite a lui Adrina Oros, ministru al Agriculturii.

De asemenea, Costel Șoptică îi acuză pe cei de la PSD de dezinformare.

„Atunci s-a pus sămânța sistemului antigrindină, nu a pus-o Trufin niciodată. S-a călărit, s-a agățat de ea, dar n-a pus-o dumnealui. O altă chestiune importantă pentru dorohoieni. La inițiativa mea, împreună cu ministrul Vela, am reușit deschiderea unui punct pentru permise și înmatriculări. Lucru care pentru dorohoieni este un lucru nemaipomenit. Iar pentru pescari și nu numai, pe zona Ștefănești, am reușit să înființăm Poliția Navală. Cu toate acestea i-am lăsat pe cei din PSD să ne călărească cu dezinformările lor și cu gargara lor permanentă”, a completat liberalul botoșănean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...