AUR și-a prezentat, la Botoșani, candidații la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor (foto, video)

Ne aflăm în fața dumneavoastră pentru că ne dorim să ne fiți alături și să ne sprijiniți cu inimă curată, cu gând bun, dar și din convingere, au transmis botoșănenilor reprezentanții formațiunii.

AUR și-a prezentat, la Botoșani, candidații la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor (foto, video)

În data de 14 noiembrie, Caravana Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat, la Botoșani, candidații la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024, sub deviza ”Patrioți în Europa!”

Reprezentații formațiunii susțin că, din momentul în care vor fi aleși în Parlamentul European, parlamentarii AUR vor milita pentru:

  • o Europă care își va respecta cetățenii, libertățile fundamentale, identitatea creștină și familia ca stâlp al societății;
  • garantarea drepturilor tuturor românilor care trăiesc pe teritoriul UE și în afara ei;
  • o democrație reală în interiorul UE, libertatea, egalitatea și promovarea păcii;
  • dezvoltarea, promovarea și stabilitatea națiunilor europene;
  • o Europă sigură și prosperă pentru toți cetățenii ei;
  • promovarea coeziunii în interiorul UE, reducerea considerabilă a decalajelor economice între statele UE;
  • aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, prin unirea liber consimțită a celor două state românești.  

Reprezentanții formațiunii AUR au transmis botoșănenilor că ”ne aflăm în fața dumneavoastră pentru că ne dorim să ne fiți alături și să ne sprijiniți cu inimă curată, cu gând bun, dar și din convingere”.

”Suntem o echipă de oameni profesioniști, oameni care au arătat în țarăși peste hotare că pot, știu și vor să facă ceva pentru țara lor. Sunt oameni cu o carieră extraordinară, deopotrivă profesori universitari, ingineri, avocați, doctori, artiști, sportivi, care își doresc să reprezinte România în Parlamentul European pentru a implementa proiectele naționale, pentru a a duce fonduri importante pentru România, și pentru a consolida sistemul de învățământ, cercetarea, sănătatea. Proiectele noastre sunt cele care vor să reconstruiască țara, iar 9 iunie este un moment de mare importanță pentru România”, a declarat Silviu Gurlui, unul din candidați, profesor universitar la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Printre candidții AUR pentru Parlamentul European, se regăsesc persoane cunoscute publicului larg, precum Gheorghe Piperea, profesor universitar doctor, avocat, Cristian Terheș, europarlamentar, Ramona-Ioana Bruynseels, jurist, specialist finanțe-bănci și fost candidat independent la alegerile prezidențiale anterioare, Mugur Mihăescu, actor.

 

 












 

 

Spune-ne opinia ta