Fără ”locomotiva” Simion, AUR nu mai strălucește la fel la Botoșani!

„Cine suntem noi? AUR!”, au strigat membrii caravanei care a poposit marți, 14 noiembrie, pe meleagurile botoșănene. Doar că puțini localnici i-au ”acompaniat”.

Fără ”locomotiva” Simion, AUR nu mai strălucește la fel la Botoșani!

Având în vedere anterioarele acțiuni ale AUR în municipiul reședință de județ, se pare că interesul scăzut al botoșănenilor pentru evenimentul din 14 noiembrie se datorează lipsei liderului formațiunii, George Simion.

Anunțat pentru ora 14.30, în centrul municipiului Botoșani, evenimentul organizat de AUR nu a avut numărul de susținători scontat, participanții fiind sub aștepările organizatorilor.

Poate de aceea, organizatorii acțiuii s-au grăbit să încheie cuvântările programate, optând pentru deplasarea în oraș, către zonele mai aglomerate, precum Piața Centrală, după un scurt popas în fața sediului Primăriei Botoșani.

Oragnizatorii au încercat să împartă cât mai multe pliante cu membrii AUR potențial candidați la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, însă trecătorii au manifestat o oarecare reticență și dezinteres față de acest demers.

Cu alte ocazii, chiar pe vreme neprielnică, prezența liderului George Simion la Botoșani aduna laolaltă sute de botoșăneni, veniți din proprie inițiativă sau la chemarea liderilor locali ai formațiunii.

Atunci aveau loc băi de mulțime, liderul AUR fiind fiind îmbrățișat și salutat de oamenii entuziaști.

Ultima dată când George Simion s-a aflat la Botoșani a fost la începutul lunii iunie 2023, când formațiunea AUR și-a prezentat programul de guvernare.

 

 

Spune-ne opinia ta