AUR Botoșani își împrospătează echipa în pregătirea alegerilor! „Persoanele care ajung în anumite poziții sunt alese politic” (foto, video)

Formațiunea politică i-a prezentat pe vicepreședinții Biroului Central Municipal.

AUR Botoșani își împrospătează echipa în pregătirea alegerilor! „Persoanele care ajung în anumite poziții sunt alese politic” (foto, video)

Partidul AUR din Botoșani a prezentat în cadrul unei conferințe de presă, organizată joi la sediul formațiunii politice, echipa Organizației Municipale a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

Organizația Municipală s-a înființat în cursul zilei de luni, 5 februarie, în urma unei ședințe, iar președinte a fost desemnat Mihaela Stoiciuc Vasilică, aceasta fiind și vicepreședinte a partidului la nivel de județ.

Astfel, Biroul Central Municipal este format din vicepreședinții Raluca Navinov, de profesie antreprenor, Costel Ostafie, antreprenor și fost director de agenție bancară, Alois Baur, șef birou vamal, Marian Voinescu, profesor, Eduard Corduneanu, șef Serviciu Intervenții Edilitare în cadrul Direcției de Servicii Publice Botoșani.

Secretarul organizației este Mihaela Lazăr, care este practician în insolvență cu studii juridice.

Luni, 5 februarie, în cadrul ședinței de la municipiu s-a înființat Organizația Municipală a AUR Botoșani. A fost desemnat un președinte în calitatea doamnei Mihaela Stoiciuc. Să vă prezint și Biroul Central Municipal, care este format din vicepreședinți. Primul dintre ei ar fi Raluca Navinov, de profesie antreprenor, domnul Costel Ostafie, antreprenor și fost director BRD, Alois Baur, șef Birou Vamal, Marian Voinescu, profesor, Eduard Corduneanu, șef de Serviciu Intervenții Edilitare în cadrul Direcției de Servicii Publice Botoșani, iar ca secret doamna Mihaela Lazăr, care este practician în insolvență”, a declarat Ciprian Ignătescu,

Dintre vicepreședinții organizației la conferința de presă a fost prezent doar Costel Ostafie, antreprenor și fost director de agenție bancară.

„Sunt născut în județul Botoșani, am urmat Seminarul Teologic, apoi am profesat în domeniul bancar, unde am început de la ghișeu, consilier persoane juridice pe creditare, iar apoi director de agenție. Am fost director de agenție în Grivița, iar din 2011 până în 2020 la agenția din Bucovina. Ulterior am ieșit în timpul pandemiei din domeniul bancar, iar în momentul de față sunt consultant de business, colaborez cu o firmă din Ploiești pe toată țara. Am simpatizat de mult timp cu valori pe care le are și AUR, iar în momentul acesta am decis să fac pasul și să intru și eu în politică cu dorința de a face o schimbare (...) În momentul acesta o parte din ele sunt în derulare, cum ar fi infrastructura, doar că este mult de lucru. În ceea ce privește administrația este de lucru ca să avem oameni competenți, pentru că de multe ori alegerile sau persoanele care ajung în anumite poziții sunt alese politic. Astfel că, noi acum căutăm să punem în valoare oamenii care au o anumită experiență în anumite domenii și pot să vină cu niște propuneri experte în domeniile respective. Aici ar trebui să lucrăm...”, a declarat Costel Ostafie în cadrul conferinței de presă organizată la sediul AUR Botoșani.

Declarația completă poate fi vizionată în video atașat mai jos.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
964

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9383

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...