Achiței: Lucrările de modernizare a DN 29D Botoșani-Ștefănești continuă într-un ritm susținut (fotogalerie)

Achiței: Lucrările de modernizare a DN 29D Botoșani-Ștefănești continuă într-un ritm susținut (fotogalerie)

Lucrările de modernizare a DN 29D Botoșani-Ștefănești continuă să se deruleze într-un ritm susținut, afirmă senatorul Cristian Achiței într-o postare pe Facebook.

„Pe viaductul 1, cel de la intrarea în Stăuceni dinspre municipiul Botoșani, mai este o singură deschidere între pilonii de susținere pe care trebuie montate grinzile. Pe viaductul 2, cel dintre Stăuceni și Victoria, mai sunt două astfel de deschideri. Pe ambele viaducte, constructorul continuă execuția dalelor de suprabetonare, precum și lucrările de hidroizolație. Dacă vremea va fi favorabilă în perioada următoare, există premise ca ambele viaducte să fie finalizate în acest an”, a scris parlamentarul.

Potrivit acestuia, se lucrează intens la podurile din Stăuceni, Drislea și Trușești, precum și la amenajarea rigolelor betonate pe tronsoanele Victoria-Silișcani și Șoldănești-Drislea, respectiv a rigolelor carosabile în Trușești.

„Se așterne asfalt pe tronsonul Durnești-Cucuteni, iar între Cucuteni și Ștefănești se lucrează la execuția sistemului rutier nou. Tot la noul sistem rutier, ca și la execuția terasamentelor drumului se lucrează și pe tronsonul cuprins între Trușești și viaductul 3, de la Drislea”, a mai precizat Cristian Achiței.











 

 

Spune-ne opinia ta