O tânără din Botoșani este șefa promoției din acest an a Academiei de Poliție (video)

O tânără din Botoșani este șefa promoției din acest an a Academiei de Poliție (video)

O tânără din județul Botoșani este șefa promoției din acest an a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Mădălina Iuliana Borș a absolvit instituția de învățământ cu media 9,87 și va urma o carieră de ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție.

„Academia de Poliție a reprezentat cu siguranță locul în care ne-am dezvoltat pe plan personal, dar mai ales pe plan profesional, având o contribuție majoră la persoana care suntem astăzi. Noi, promoția de ofițeri „Regina Maria”, vă suntem recunoscători pentru toate clipele frumoase trăite aici, alături de cadrele didactice, de instructori și toți membrii comunității universitare, momente care vor rămâne cu siguranță în sufletele noastre. Dragi colegi, profesia pe care ne-am ales-o presupune profesionalism, integritate, devotament și curaj. Sunt convinsă de faptul că sunteți pregătiți pentru ceea ce ne așteaptă în munca operativă, însă să nu uitați faptul că mereu trebuie să ne perfecționăm pentru a atinge obiectivele organizației din care facem parte începând de astăzi. Eu vă doresc mult succes și nu uitați să îndrăzniți să visați pentru că puteți mai mult decât credeți, iar numai prin muncă multă veți obține ceea ce vă doriți”, a fost discursul susținut de Mădălina Borș în timpul ceremoniei de absolvire.


 

Ea a fost felicitată de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. „Este nevoie de tineri entuziaști și dornici să învețe de la cei cu experiență, de un suflu nou la nivelul tuturor structurilor, de tineri care să aibă o viziune modernă și care să ne ajute să facem față mai bine provocărilor actuale și viitoare. Le-am transmis absolvenților că drumul pe care au pășit nu este deloc ușor și i-am îndemnat să rămână consecvenți valorilor morale și profesionale care le-au fost transmise de părinți și profesori”, a transmis oficialul.

Într-o postare pe Facebook, Ambasada SUA la București a transmis că se mândrește că a putut fi alături de Iuliana Mădălina Borș, la primirea diplomei de absolvire din partea Academiei de Poliție.

„Iuliana a absolvit șefă de promoție, cu un parcurs excepțional în cadrul academiei de poliție. Discursul pe care l-a susținut, cu această ocazie, în numele generației 2022 de absolvenți ai Ministerului Afacerilor Interne a fost elocvent și a inspirat publicul. Iuliana Borș va urma o carieră de ofițer la Direcția Generală Anticorupție. Știm că va avea un impact pozitiv asupra României, oriunde ar merge și este minunat să constatăm că viitorul acestei națiuni este conturat de astfel de minți strălucite, talentate și implicate. Felicitări ei și tuturor colegilor de promoție. A fost o plăcere să vedem implicarea de care dau dovadă toți acești absolvenți, de la echipaje de primă intervenție, la ofițeri și alte tipuri de funcționari publici”, a transmis Ambasada SUA.

Direcția Generală Anticorupție i-a urat botoșănencei bun venit în structură.

 

Spune-ne opinia ta