O elevă din Laurian își lansează prima carte

O elevă din Laurian își lansează prima carte

Ecaterina Pânzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „A.T. Laurian" și membră a Consiliului Județean al Elevilor Botoșani își va lansa, la sfârșitul săptămânii viitoare, volumul de debut, întitulat "Cu și fără tine". Lansarea va avea loc duminică, 18 octombrie, într-un local din Botoșani.

„Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 17.30, sunteți așteptați la lansarea volumului de poezie ”Cu și fără tine”, volum de debut al tinerei Ecaterina Pînzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național ”A.T. Laurian”. 

În cadrul lansării vor performa și tineri cenacliști – Tudor Avieriței, Bianca Dăscălescu, cât și Teodora Grumeza vor asigura fondul muzical, iar Andra Adăscăliței și Dara Chițanu, membre ale trupei de teatru Drama Club vor recita câteva poezii cuprinse în volum. Despre carte, cât și despre autoare, vor vorbi directorul Editurii Agata, Ion Istrate, dar și persoane care au avut o influență direct asupra dezvoltării artistice a autoarei: doamna profesor Anca Grădinaru și actrița Ella Nistor, coordonatoare a trupei Drama Club.

Cartea, publicată la Editura Agata în anul curent, va putea fi achiziționată la prețul de 20 RON. Vă așteptăm duminică, 18 octombrie, de la ora 17.30, pentru un strop de frumusețe în vremuri tulburi!", au anunțat organizatorii evenimentului.

Evenimentul a prins repede la public. La doar 30 de minute de la anunțarea evenimentului, aproximativ 40 de persoane s-au declarat interesate de această lansare.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Milioane de euro irosiți pe investiții nefinalizate nici după 20 de ani

Marţi, 7 Decembrie 2021
304

Două investiţii de mari proporţii, din judeţul Botoşani, pe care statul român a aruncat milioane de euro, nu sunt gata nici la peste 20 de ani de la începerea lucrărilor.În...

Încă o funcție de conducere revendicată în Spitalul Județean

Marţi, 7 Decembrie 2021
854

Începând de marţi, Secţia Psihiatrie IV Acuţi are medic şef, după ce a fost încheiat concursul pentru ocuparea acestui post.Funcția îi revine chiar celei care a asig...

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: „Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule”

Marţi, 7 Decembrie 2021
178

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) unde vor fi analizate măsuri de ...