Iulian Rotariu pare de neînvins. A rămas pe primul loc și după a treia zi de Ultra Africa Race Mozambic

Iulian Rotariu pare de neînvins. A rămas pe primul loc și după a treia zi de Ultra Africa Race Mozambic

Pompierul botoșănean Iulian Rotariu a rămas pe prima poziție în clasamentul Ultra Africa Race Mozambic, după cea de a treia zi de competiție. Maratonul se încheie joi, iar rezultatele marcate până acum de către acesta par să anunțe o mare victorie pentru România, Rotariu fiind singurul participant din țară în cadrul cursei.

Colegii săi din Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență îl sprijină necondiționat și așteaptă cu sufletul la gură fiecare veste legată de parcursul său. 

Competiţia a debutat dumincă și se va încheia între provinciile Gaza şi Inhambane din sudul Mozambicului. La fiecare start, se aliniază 16 dintre cei mai buni alergători de ultra-maraton extrem din lume.

Amintim că Iulian Rotariu luptă pentru o cauză nobilă, încercând să sprijine în acest mod activitatea Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
251

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
407

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...