IULIAN CRETU, copilul care isi face cadou un trofeu in Europa!

IULIAN CRETU, copilul care isi face cadou un trofeu in Europa!

 IULIAN CRETU, Clubul Pamphil Center  

Iulian Cretu este un copil obisnuit, din comuna Dorobanti. Dar este, mai presus de toate, un invingator! Iulian este inscris la clubul Pamphil Center, condus de sensei Catalin Pamphil. Alaturi de alti aproape 50 de copii si tineri, se antreneaza de trei ori pe saptamana, in Botosani.

La scurt timp de la inscrierea sa la Club, in ianuarie 2008, a participat la o competitie organizata de Clubul Saishin Karate Do din Ramnicu Valcea, care a reunit 392 de sportivi, din 17 cluburi din tara. Clubul Pamphil Center s-a clasat pe locul al treilea, obtinand medalia de bronz. Iulian Cretu a castigat atunci Premiul II, devenind astfel vicecampion la categoria 10-11 ani.

 

AUR LA ODESSA

Aptitudinile lui de luptator n-au fost neglijate de sensei si chiar a fost trimis mai departe, la Campionatul european de karate de la Odessa, din Ucraina, de unde s-a intors cu medalia de aur pentru categoria I. In acelasi timp, la categoria a doua a obtinut locul al treilea.

De asemenea, a obtinut medalia de argint la Cupa Romaniei, desfasurata intre 7-8 iunie, la Reghin. De aceasta data, clubul de care apartine Iulian a iesit castigator, obtinand nu mai putin de 12 medalii.

 

TROFEU DE ZIUA LUI

La inceputul lunii iulie, a participat la Cupa Hugelland 2008, desfasurata la Lassnitzhöhe, Graz, Austria, alaturi de competitor din Austria si Ungaria. In prima zi de concurs, pe 5 iulie, Iulian Cretu a implinit 12 ani. Pentru ca, de ziua lui, si-a dorit foarte mult un cadou din Austria, a plecat acasa cu Trofeul Hugelland Cup 2008!

Iulian Cretu este serios in munca pe care o face, atat de serios cat poate sa fie un copil de varsta lui! Insa, desi este sprijinit de parinti, problemele financiare incep sa apara tot mai des, competitiile depinzand, de un timp, nu de talentul si perseverenta copilului, ci de sacrificiile parintilor.

 

ARE NEVOIE DE NOI

Intr-o comunitate bazata pe valoare, solidaritate si recunoastere, sa incercam sa ne tinem aproape copiii, sa-i ajutam din putinul nostru, pentru ca apoi, dandu-le drumul in lume, sa putem privi cu demnitate in ochii lor!

Pentru ca, in mod sigur, noi, mai mult decat prietenii lor, decat parintii lor, ne vom mandri cu rezultatele lor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
112

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
274

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
131

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...