Un botoșănean și-a anunțat participarea la ”Românii au talent”: ”Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care…”

După prestația excepțională a lui Emanuel Barica, cel care a obținut primul Golden Buzz al acestui sezon al emisiunii ”Românii au talent”, un alt botoșănean se pregătește să își demonstreze în fața întregii țării talentul special.

Un botoșănean și-a anunțat participarea la ”Românii au talent”: ”Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care…”

Este vorba despre Daniel Ciobanu, acesta anunțând pe rețelele de socializare că va fi prezent pe scena de la ”Românii au talent” în ediția de vineri, 23 februarie 2024.

”Sper ca momentul ales de mine la "Românii au talent" de vinerea viitoare, 23 februarie, să rămână în inimile celor ce-și iubesc neamul și țara prin fapte. Sper ca a doua zi, de Dragobete, să iei o mână de pământ în mână și să-ți ridici inima la Dumnezeu, pentru că acest trup efemer și perisabil din rodul pământului se hrănește, însă fără El, ce va rămâne din suflet...? Îngenunchez în fața pământului Mamă iar în fața Sa, rămân cu brațele ridicate și inima deschisă... Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care au cunoscut și apreciat omul, un suflet liber…”, a transmis Daniel Ciobanu.Născut în Botoșani, Daniel Ciobanu a absolvit Colegiul Național ”A.T.Laurian” din orașul natal, apoi a urmat cursurile Academiei de Știinte Economice și Academia Națională de Educație Fizică și Sport, la București.

A fost printre primii botoșăneni care au reușit, însă, o carieră internațională în modelling.

În 2005, Daniel Ciobanu era distins cu titlul de "Cel mai bun manechin masculin din România”, desemnat la Gala Pantene Beauty Awards. A fost imaginea Sony si Nokia (în Asia), a avut prezentări în Thailanda, China, Hong Kong și Singapore pentru branduri renumite.

Nu avea încă 20 de ani când a fost descoperit întâmplător de reprezentanții unei agenții de manechine, datorită trasaturilor sale asiatice. Pe atunci făcea culturism, sport la care a renunțat repede și s-a apucat de modelling.

A fost, la acea vreme, singurul model din toată Asia care a apărut de trei ori pe coperta Men`s Health.

De mulți ani, Daniel Ciobanu a revenit acasă, la Botoșani, ducând o viață retrasă, însă cu rare, dar puternice accente de atitudine comunitară. El trece astăzi drept un spirit liber, pledând pentru o viață sănătoasă și în afara constrângerilor sociale.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andrei Patache și-a certat jucătorii, după Poli Iași - FC Botoșani: ”I-am respectat prea mult!”

astăzi, 07:15
7

La această partidă, oaspeții nu l-au putut avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Andone (49 de ani), care a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF (Federația Română de Fotbal) pentru ...

Calendar ortodox: Astăzi le cinstim pe Sfânta Mironosiţă şi întocmai cu Apostolii Maria Magdalena; Sfânta Cuvioasă Muceniţă Marcela

astăzi, 07:00
16

Sfânta Maria Magdalena a fost uceniţă şi mironosiţă a Mântuitorului Iisus Hristos, cea dintâi şi cea mai mare dintre toate uceniţele şi purtătoarele de mir. Era din Galileea...

Plan Roșu de Intervenție: Un microbuz și un autotren s-au ciocnit într-o localitate din Suceava! (foto, video)

Duminică, 21 Iulie 2024
2156

La fața locului salvatorii au  intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple. În sprijin, au fost...