Un botoșănean și-a anunțat participarea la ”Românii au talent”: ”Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care…”

După prestația excepțională a lui Emanuel Barica, cel care a obținut primul Golden Buzz al acestui sezon al emisiunii ”Românii au talent”, un alt botoșănean se pregătește să își demonstreze în fața întregii țării talentul special.

Un botoșănean și-a anunțat participarea la ”Românii au talent”: ”Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care…”

Este vorba despre Daniel Ciobanu, acesta anunțând pe rețelele de socializare că va fi prezent pe scena de la ”Românii au talent” în ediția de vineri, 23 februarie 2024.

”Sper ca momentul ales de mine la "Românii au talent" de vinerea viitoare, 23 februarie, să rămână în inimile celor ce-și iubesc neamul și țara prin fapte. Sper ca a doua zi, de Dragobete, să iei o mână de pământ în mână și să-ți ridici inima la Dumnezeu, pentru că acest trup efemer și perisabil din rodul pământului se hrănește, însă fără El, ce va rămâne din suflet...? Îngenunchez în fața pământului Mamă iar în fața Sa, rămân cu brațele ridicate și inima deschisă... Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care au cunoscut și apreciat omul, un suflet liber…”, a transmis Daniel Ciobanu.



Născut în Botoșani, Daniel Ciobanu a absolvit Colegiul Național ”A.T.Laurian” din orașul natal, apoi a urmat cursurile Academiei de Știinte Economice și Academia Națională de Educație Fizică și Sport, la București.

A fost printre primii botoșăneni care au reușit, însă, o carieră internațională în modelling.

În 2005, Daniel Ciobanu era distins cu titlul de "Cel mai bun manechin masculin din România”, desemnat la Gala Pantene Beauty Awards. A fost imaginea Sony si Nokia (în Asia), a avut prezentări în Thailanda, China, Hong Kong și Singapore pentru branduri renumite.

Nu avea încă 20 de ani când a fost descoperit întâmplător de reprezentanții unei agenții de manechine, datorită trasaturilor sale asiatice. Pe atunci făcea culturism, sport la care a renunțat repede și s-a apucat de modelling.

A fost, la acea vreme, singurul model din toată Asia care a apărut de trei ori pe coperta Men`s Health.

De mulți ani, Daniel Ciobanu a revenit acasă, la Botoșani, ducând o viață retrasă, însă cu rare, dar puternice accente de atitudine comunitară. El trece astăzi drept un spirit liber, pledând pentru o viață sănătoasă și în afara constrângerilor sociale.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
47

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
202

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
77

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...