Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, bucurându-se de un succes uriaș în lumea muzicală. De-a lungul timpului a mers pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor, dar a avut și unele experiențe mai puțin plăcute.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Învitat în emisiunea „Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit că în timpul unui concert pe care îl susținea într-o discotecă din Botoșani, cu trupa Valahia, a avut parte de un incident neplăcut, mai exact o bucată de tavan a căzut pe scenă.

 

„Am avut de toate. Eram la Botoșani, cu Valahia, cu trupa, făceam octavele mele și a căzut o bucată de tavan din discoteca respectivă. S-a scris atunci că din cauza piesei mele a picat tavanul, îți dai seama, mi-a convenit, am lansat un hit și s-a dărâmat”, a spus Mihai Trăstariu la „Xtra Night Show”.

Artistul a povestit că un alt episod traumatizant a fost atunci când a fost deranjat de o albină care i-a intrat în nas în timpul unui concert la Carei.

Mai mult, la Techirghiul, în timpul unui concert, a înghițitit un țânțar. De atunci, Mihai Trăistariu a dezvăluit că are o teamă de locurile cu țânțari și preferă să fie întuneric, pentru a evita astfel de întâmplări neplăcute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
38

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
110

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
88

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...