Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, bucurându-se de un succes uriaș în lumea muzicală. De-a lungul timpului a mers pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor, dar a avut și unele experiențe mai puțin plăcute.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Învitat în emisiunea „Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit că în timpul unui concert pe care îl susținea într-o discotecă din Botoșani, cu trupa Valahia, a avut parte de un incident neplăcut, mai exact o bucată de tavan a căzut pe scenă.

 

„Am avut de toate. Eram la Botoșani, cu Valahia, cu trupa, făceam octavele mele și a căzut o bucată de tavan din discoteca respectivă. S-a scris atunci că din cauza piesei mele a picat tavanul, îți dai seama, mi-a convenit, am lansat un hit și s-a dărâmat”, a spus Mihai Trăstariu la „Xtra Night Show”.

Artistul a povestit că un alt episod traumatizant a fost atunci când a fost deranjat de o albină care i-a intrat în nas în timpul unui concert la Carei.

Mai mult, la Techirghiul, în timpul unui concert, a înghițitit un țânțar. De atunci, Mihai Trăistariu a dezvăluit că are o teamă de locurile cu țânțari și preferă să fie întuneric, pentru a evita astfel de întâmplări neplăcute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
780

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
302

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...