Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară, bucurându-se de un succes uriaș în lumea muzicală. De-a lungul timpului a mers pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor, dar a avut și unele experiențe mai puțin plăcute.

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cele mai groaznice momente trăite pe scenă: „Eram la Botoșani, cu trupa…”

Învitat în emisiunea „Xtra Night Show”, artistul a dezvăluit că în timpul unui concert pe care îl susținea într-o discotecă din Botoșani, cu trupa Valahia, a avut parte de un incident neplăcut, mai exact o bucată de tavan a căzut pe scenă.

 

„Am avut de toate. Eram la Botoșani, cu Valahia, cu trupa, făceam octavele mele și a căzut o bucată de tavan din discoteca respectivă. S-a scris atunci că din cauza piesei mele a picat tavanul, îți dai seama, mi-a convenit, am lansat un hit și s-a dărâmat”, a spus Mihai Trăstariu la „Xtra Night Show”.

Artistul a povestit că un alt episod traumatizant a fost atunci când a fost deranjat de o albină care i-a intrat în nas în timpul unui concert la Carei.

Mai mult, la Techirghiul, în timpul unui concert, a înghițitit un țânțar. De atunci, Mihai Trăistariu a dezvăluit că are o teamă de locurile cu țânțari și preferă să fie întuneric, pentru a evita astfel de întâmplări neplăcute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
6

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
59

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
57

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...