Mircea Radu a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui din Botoșani: ”A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată!”

După o carieră îndelungată în televiziune, Mircea Radu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat cu familia în Piatra Neamț.

Mircea Radu a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui din Botoșani: ”A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată!”

Are o căsnicie discretă și nu-și expune nici copiii pe rețelele de socializare. Într-o discuție cu Horia Brenciu, celebrul prezentator a făcut declarații despre viața de părinte, dezvăluindu-și astfel latura sensibilă.

Mircea Radu, cunoscutul prezentator de televiziune, este căsătorit cu botoșăneanca Raluca Olaru de 15 ani. Au căsnicie discretă și rareori se afișează împreună la evenimente. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Tudor (în vârstă de 11 ani) și mezina Clara Elena (în vârstă de 8 ani).

Cum și-a cunoscut Mircea Radu soția

Pe Raluca Olaru, medic oncolog de profesie, a cunoscut-o într-o librărie din Iași și a fost frapat de parfumul ei. Acum ceva timp, prezentatorul TV a povestit cum a luat naștere povestea lor de dragoste.

„Eram într-o librărie în Iași, îmi căutam Viețile Sfinților, volumul 4. Și cum stăteam eu așa, aplecat pe titluri, mi-a atras atenția un miros de parfum oriental. Vanilie, scorțișoară, coajă de portocală, ceva în zona asta. M-am întors și mă așteptam să dau peste o femeie, sau peste mai multe, purtând hijab.

Dar nu, nu chiar.  În sensul că am dat de o fată cu părul și ochii negri, cu buze frumos conturate care părea arăboaică și care zăbovea în dreptul raftului plin cu cărți științifice. Am aflat ulterior că absolvise medicina la prestigioasa Universitate Gr. T. Popa, din Iași.

I-am zâmbit, am întrebat-o dacă o pot ajuta, mi-a răspuns că nu (eram sigur, mă așteptam la asta). I-am zis zis că mă poate pune la încercare, mi-a zis că nu a intrat în librărie să pună la încercare pe nimeni, ci să caute o carte. Aici m-am bosumflat. Nu în sensul că am pus o moacă lungă și mi-au căzut umerii, ci am făcut o pauză în care am tăcut și fixat-o cu privirea, apoi i-am zis că bine, fie după cum ziceți.

M-am depărtat, m-am dus la un raionul aflat în celălalt capăt al încăperii de unde am luat o carte pe care i-am adus-o. A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată. Restul e istorie. Volumul era The Lebanese Cookbook, o carte de bucate inspirată din celebra și foarte gustoasa bucătărie a Orientului Mijlociu”, a declarat Mircea Radu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rebeca a dispărut marți de acasă: Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 20:34
26

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 16 ani din municipiul Botoșani, care a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie a.c., iar până...

Măsuri de siguranță luate de polițiștii și jandarmii botoșăneni pe perioada desfășurării Examenelor Naționale

astăzi, 20:02
27

Măsuri de siguranță suplimentare sunt luate și pentru desfășurarea în siguranță a Examenului Național de Bacalaureat, care se va desfășura  în această perioadă.Astfel...

Transportatorii de lemne suceveni, „certați” cu corectitudinea, încă un șofer sancționat de polițiști!

astăzi, 19:08
35

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit  marți, 25 iunie 2024, pentru control, pe drumul județean D.J. 293, în comuna George Enescu, o autoutilitară c...