Mihaela Borcea nu a renunțat la hotelul de la Botoșani. ”E închiriat unor copii foarte serioși”

Mihaela Borcea trăiește o nouă viață de când s-a separat, definitiv, și-n afaceri, de fostul soț, Cristi Borcea.

Mihaela Borcea nu a renunțat la hotelul de la Botoșani. ”E închiriat unor copii foarte serioși”

 Mihaela Borcea  Foto: Cancan.ro

Cu doar câteva săptămâni înainte de a se produce această schimbare, femeia ce s-a aflat în spatele construirii imperiului financiar deținut de fostul dinamovist a avut probleme de sănătate, ținute însă în mare secret. De atunci a reușit să slăbească nu mai puțin de zece kilograme în câteva luni și să-și schimbe complet stilul de viață.

Chiar și după divorțul de Cristi Borcea, deși ambii și-au refăcut viața, Mihaela Borcea s-a ocupat ani la rând de afacerile acestuia. Vară de vară era pe litoral, acolo unde conducea cu o „mână de fier” hotelul deținut de fostul soț.

Stresul și faptul că s-a pus pe locul secund i-au provocat însă mari probleme de sănătate, pe care aceasta le-a ținut departe de ochii lumii.

„În ianuarie, analizele nu mi-au ieșit prea bine. Stresul a atins cote maxime până atunci”, a mărturisit aceasta în exclusivitate pentru Cancan.ro.

„Mă bucur de casa mea, în care nu prea am fost prezentă până acum. Acum mă ocup de mine. (...) Când vrei să te ocupi de tine, nu mai poți face afaceri. Mai am și acum, dar mult mai ușor”, ne-a mai spus aceasta.

Ce afaceri mai are în prezent

După cum a mărturisit, Mihaela Borcea nu a renunțat definitiv la afaceri, doar că acestea nu-i mai ocupă tot timpul. În prezent, principalul său bussines îl reprezintă hotelul pe care-l deține în Botoșani. Iar ca un hobby nou, grădinăritul.

„Mai am încă hotelul de la Botoșani. E închiriat oricum, unor copii foarte serioși. Ei se ocupă de management. Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor. Până acum, plecam la mare, veneam acasă doar să-mi schimb bagajele”, a spus Mihaela Borcea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nova Apaserv: Restricții la furnizarea apei potabile în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 13:13
72

Având în vedere situația creată prin sistarea neanunțată a furnizării apei brute de către Administrația Națională Apele Române - Exploatarea Complexă Stânca Costești...

Vești proaste pentru șoferi: De luni vor plăti mai mult pentru carburanți!

astăzi, 12:40
42

Creșterea prețurilor produselor alimentare și nealimentare duce la presiune asupra inflației care menține sus dobânzile. Iar dobânzile ridicate mențin ratele românilor la un ni...

Camere de supraveghere în școli, ce prevede Ordonanța recent adoptată!

astăzi, 11:21
103

Același proiect prevede, în privința supravegherii audio-video, că „în situații excepționale”, cu risc crescut de violență în școli, pot fi instalate sisteme de s...