TIANA cucerește un nou trofeu: Premiul I la un prestigios festival internațional din Insulele Canare

TIANA cucerește un nou trofeu: Premiul I la un prestigios festival internațional din Insulele Canare

TIANA, micuța botoșăneancă cu o voce inconfundabilă, cucerește un nou trofeu internațional. Este vorba de premiul I la un prestigios festival internațional din Insulele Canare.

Premierea prestigiosului festival Universong ajuns la ediția a XX-a aniversară, a avut loc pe data de 28 noiembrie 2021. Festivalul este o adevărată desfășurare de talente și în cei 20 de ani au participat concurenți din peste 62 de țări ale lumii.

Botoșăneanca TIANA, în vârstă de doar 11 ani, a urcat pe podiumul unui festival de renume ce nu oferă decât cate un singur premiu. TIANA a obținut PREMIUL I la categoria JUNIOR, 9-15 ani. Onorabilul loc I este însoțit si de un voucher de 150 euro la participarea la ediția a XXI -a festivalului ce va avea loc în 2022 in Tenerife. De asemenea, micuța artistă a obținut și promovarea și difuzarea la televiziunea spaniola FesTvsion.

Asociația Orfeum, împreună cu liderul sau, domnul Guillermo Albelo, a primit importantă distincție - “Friendly Prize for Tourism and Civic Coexistence”. Ediția a XX a fost una de excepție și datorita condițiilor actuale, s-a desfășurat online. Concurenții din țări precum România, Bulgaria, Polonia,  Letonia,  Belarus, Malta, Portugalia, Italia, Ungaria, Austria, Elvetia, Thailanda, Cuba, Ecuador si Spania au fost jurizați de 59 de personalități ale muzicii din întreaga lume.

Premiul tinerei botoșănence vine după o altă participare la un festival internațional.

În dată de 3 octombrie 2021 s-a desfășurat la Bălți,  Republica Moldova,  festivalul internațional Golden Dream,  organizat de Armando Gukasyan,  președinte al WAPA (World Association of Internațional Arts). TIANA a fost singurul concurent din Romania și a obținut GRAND PRIX.

Cu un portofoliu bogat în premii și trofee, TIANA  a trecut la un alt nivel. Aceasta are deja o colaborare internațională cu doua artiste din Canada si Germania. Premiera va avea loc la sfârșitul anului 2021, cel târziu începutul anului 2022.

Deși are doar 11 ani, TIANA lucrează deja la prima piesa, compoziție proprie. În august 2021, micuța botoșăneanca a lansat piesa End Now, compoziția surorii sale Ema Cilibiu. Cele două au în plan și realizarea unui album de compoziții originale.

Cu o larga audienta internațională, artista va susține un concert online pe o platforma pusa la dispoziție de MOB Radio, Irlanda, în colaborare cu DOC Entertainment Canada. Pe 19 decembrie 2021 TIANA va cânta pentru susținătorii săi și își va sărbători împreună cu aceștia aniversarea a 12 ani. Evenimentul este unul cu participare gratuită.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de mii de tichete pentru vaccinați vor ajunge la Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
566

Săptămâna viitoare vor ajunge la Botoșani 38.700 de tichete pentru persoanele care s-au imunizat împotriva infecției cu virusul Covid-19 după data de 1 septembrie cu schema completă,...

Activități de cunoaștere a istoriei și specificului local, încheiate cu un spectacol de gală pentru cercetașii din județ

Vineri, 28 Ianuarie 2022
178

În cinstea Unirii Principatelor Române de la 1859, în perioada 22-24 ianuarie, a.c. Centrul Județean de Voluntariat Botoșani alături de cercetași, tineri și voluntari din județ...

Rata șomajului este de 2,07% în județul Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
142

La sfârșitul lunii decembrie a anului 2021, în județul Botoșani erau înregistrați 2.835 de șomeri, rata șomajului fiind de 2,07%, informează Agenția Județeană pentru Ocupar...