Doxologia.ro
Rețete de brânzeturi preparate la mănăstire
Stiri Botosani Friday, 4 January 2019 Life & StyleCașcavalul se prepară o dată la câteva luni, de obicei în preajma marilor sărbători: la Paști, pentru Înălțare sau Pogorârea Duhului Sfânt, la Crăciun și o dată pe vară, în preajma Adormirii Maicii Domnului. Într-o anexă a bucătăriei, maicile Emanuela și Chiriachi începuseră deja pregătirea lui.
Doxologia.ro
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
CNPP: A crescut numărul pensionarilor botoșăneni care beneficiază de indemnizație socială!
Numărul total al beneficiarilor de indemnizație socială pentru pensionari a fost, în aprilie 2025, de 914.741 persoane, cu 7.129 mai mare în comparație cu luna precedentă, conform dat...
Jandarmii botoșăneni promovează oportunitățile unei cariere în Jandarmeria Română! (Foto)
Jandarmii botoșăneni au profitat de vremea frumoasă de sâmbătă după-amiază și au desfășurat o activitate în cadrul campaniei ,,Alege un viitor sigur în echipa noastră!&quo...
Români umiliți în Olanda de patronii care i-au angajat în fabrici!
De curând, inspectorii muncii din Olanda au făcut publică situația oribilă prin care trec mulți români stabiliți în Olanda. Ai noștri se numără printre miile de imigranți p...
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 1.56 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici