(P) Balerinii albi - Cinci idei de ţinute strălucitoare!

(P) Balerinii albi - Cinci idei de ţinute strălucitoare!

Încălţămintea reprezintă acel element cheie, cu rolul esenţial de a pune amprenta finală asupra unei ţinute. Odată cu sosirea primăverii şi cu relaxarea pe care o proiectezi asupra outfit-urilor tale, o pereche de balerini albi se va dovedi o alternativă de încălţăminte foarte versatilă şi ofertantă din punct de vedere stilistic. Comozi, practici, uşor de asortat şi de încadrat multor tipuri de ţinute, balerinii albi ar putea fi must-have-ul sezonului cald.

Când poţi purta balerini albi?

Albul este acea nuanţă care se va potrivi oricărui tip de ţinută urbană. De la cele casual, la cele office, de la ţinutele effortless, la cele sport, toate outfit-urile tale se pot bucura de aerul tineresc şi relaxat pe care îl inspiră o pereche de balerini bine aleşi. Specificul tălpii flexibile, lipsa tocului, texturile moi şi confortabile, totul dublat de o varietate de alternative în ceea ce priveşte design-ul şi accesorizarea, fac din perechea de balerini albi încălţămintea preferată pentru zilele în care primăvara te mângâie cu temperaturile plăcute şi parfumul copacilor înfloriţi. Astfel, poţi alege să porţi baleri în orice context, la plimbare, în timpul orelor petrecute la birou, într-o călătorie lungă, atunci când ieşi cu prietenii în oraş sau când mergi cu cel mic în parc, important fiind ca toate elementele incluse în outfit să se completeze echilibrat.  

Cum accesorizezi o ţinută în care incluzi balerinii albi?

Având în vedere că alegi încălţămintea albă, este recomandat să aduci o notă mai pregnantă ţinutei, adăugând o geantă shopper, o borsetă, o gentuţă crossbody sau un rucsac, într-o cromatică mai energică. Având în vedere specificul comod al acestui tip de încălţăminte, o poţi asorta cu eşarfe purtate degajat la gât, cu gablonţuri generoase, un ceas cu cadran mare, ochelari de soare cu ramă albă, pălării cu boruri largi sau şepci. Balerinii albi vor crea astfel cadre echilibrate, alături de celelalte accesorii pentru care optezi.

Idei pentru un look tineresc şi strălucitor

Modurile în care poţi include balerinii albi în outfit-urile tale, sunt foarte variate şi ofertante, acoperind toate palierele stilistice. Dacă vrei să obţii un look casual, alege să porţi o pereche de balerini cu inserţii argintii, alături de o rochie tip cămaşă sau împreună cu o pereche de blugi drepţi şi un sacou din in. Adaugă o geantă de mici dimensiuni, într-o cromatică îndrăzneraţă, nu uita de ceasul cu cadran mare şi de bijuteriile generoase.
Dacă ţi-ai propus să îţi creezi un outfit sportiv, alături de o pereche de leggings şi o bluză asimetrică, poţi adăuga perechea de balerini cu un design mai complex şi talpă mai generoasă, aceasta oferind multă stabilitate şi confort în timpul mersului. Atunci când eşti adepta non-conformismului stilistic, alege să porţi o pereche de balerini accesorizaţi cu decupaje, împreună cu o rochie lungă şi largă, realizată din texturi fine, peste care vei adăuga o geacă din piele accesorizată cu catarame.

Completează totul cu un rucsac din piele şi o pălărie albă cu boruri largi. Balerinii albi, cu design simplu, pot fi purtaţi chiar şi la birou, împreună cu o rochie midi gri, o eşarfă albă şi o geantă de mână neagră. Având în vedere că balerinii îţi vor oferi confort, indiferent de cât de multe ore îi vei purta, atunci când pleci într-o călătorie lungă, poţi decide să îi porţi, alături de o fustă largă din blugi şi o cămaşă confortabilă.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
8

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
40

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
48

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...