(P) Alege cadourile de Secret Santa: 7 idei accesibile

(P) Alege cadourile de Secret Santa: 7 idei accesibile

Decembrie este luna cadourilor, iar activităţile de tip Secret Santa sunt o ocazie excelentă de a te distra alături de colegi, prieteni sau familie. Vestea bună este că Secret Santa nu mai trebuie să fie o bătaie de cap, mai ales dacă îţi găseşti inspiraţia din timp.

Descoperă mai jos 7 idei de cadouri accesibile pentru Secret Santa:

Băuturi de sezon

Dacă vrei să oferi în dar un cadou simplu, pe care îl poţi achiziţiona uşor, atunci îndreaptă-te către băuturi de sezon. În cazul băuturilor alcoolice, cea mai inspirată idee este vinul. Găseşti vinuri pentru toate bugetele, de la sticle de 15 lei şi până la sticle de sute de lei. Poţi opta pentru vinuri rose, roşii, albe sau spumante, în funcţie de preferinţele celui sau celei ce va primi cadoul.

Nu uita să împachetezi vinul cât mai frumos, fie în hârtie de cadou, fie într-o cutie specială.
Dacă vrei să oferi în dar băuturi non-alcoolice, atunci trecem de la vin la ciocolată caldă sau ceaiuri. Sezonul rece este cel mai bine caracterizat de băuturile calde. Caută cutii cu ciocolată caldă cu diverse arome sau ceaiuri de sezon, precum cele cu portocală, cuişoare sau scorţişoară.

Accesorii de iarnă

Sezonul rece vine la pachet cu vreme ceva cam rece, aşa că accesoriile de iarnă devin mai mult decât un moft. Pentru un cadou de Secret Santa accesibil şi util, îndreaptă-te către accesorii de iarnă, cum ar fi mănuşile, fularele sau căciulile. Acestea se găsesc uşor, fie online, fie în magazinele din mall-uri sau chiar în supermarket-uri.
Nu ai nevoie neapărat de un buget generos pentru a achiziţiona accesorii de iarnă, mai ales că preţurile pornesc de la 20-30 de lei pentru o pereche de mănuşi sau un fular.

Seturi de îngrijire

Dacă nu vrei să îţi baţi prea mult capul cu alegerea mai multor produse pentru cadoul de Secret Santa, poţi să achiziţionezi direct un set de îngrijire. În perioada Sărbătorilor, o mulţime de brand-uri oferă seturi de îngrijire pentru bărbaţi şi femei, cu produse diverse, precum gelurile de dus, şampoanele, loţiunile de corp sau cremele hidratante. Astfel de seturi se găsesc în supermarket-uri, în drogherii, dar şi online. Preţurile încep de la 20-30 de lei pentru variantele mini şi ajung la câteva sute de lei, în funcţie de numărul de produse şi de brand.
Pentru un aspect estetic deosebit, împachetează setul cu hârtie cadou de sezon, în culori precum roşu, verde sau auriu.

Accesorii pentru smartphone

Cadourile de Secret Santa nu trebuie neapărat să fie obiecte de sezon. Poţi să oferi în dar accesorii pentru smartphone, care să fie 100% utile. Un bun exemplu îl reprezintă husele pentru telefon. Desigur, mai poţi opta şi pentru căşti sau chiar brăţări fitness, în funcţie de bugetul pe care îl ai la dispoziţie.

Decoraţiuni pentru casă

Dacă îţi doreşti să oferi un cadou inspirat de Secret Santa, ia în considerare şi varianta decoraţiunilor pentru casa. Poţi să achiziţionezi lumânări parfumate, globuri sau beteală, brăduţi decorativi, perne decorative sau pături pufoase. Găseşti astfel de obiecte în magazinele home&deco, online sau chiar şi în supermarket-uri.

Dulciuri

Un cadou simplu, super accesibil şi foarte adecvat sezonului îl reprezintă dulciurile. Cumpără ciocolată, biscuiţi, cozonaci, napolitane, fructe, nuci, cereale sau orice alt tip de dulciuri consideri potrivit şi oferă-le în dar de Secret Santa. Desigur, acest cadou este potrivit doar pentru persoanele care consumă astfel de produse.

Vouchere

Voucherele la magazine din mall, la saloane sau chiar la magazinele online sunt o super idee de cadou. Nu este absolut necesar să optezi pentru vouchere cu sume mari de bani, ci poţi alege carduri cadou de 50, 70 sau 100 de lei. Acestea se achiziţionează uşor, fie online, fie direct din magazinul dorit.

Anul acesta, alege un cadou simplu pentru Secret Santa. Îndreaptă-te către vinuri, dulciuri, accesorii de iarnă sau seturi de îngrijire. Nu uita să optezi pentru o pungă de cadou cu tematica de Sărbători sau pentru hârtie de împachetat colorată.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
645

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
173

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
454

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...