O botoșăneancă a ”bătut palma” la televizor și a plecat acasă cu banii! (Foto, Video)

A absolvit Seminarul Teologic din Botoșani, dar a făcut o carieră frumoasă pe podiumurile de prezentare, fiind un model apreciat în țară și peste hotare.

O botoșăneancă a ”bătut palma” la televizor și a plecat acasă cu banii! (Foto, Video)

 Claudia Gavril  Foto: Facebook / Claudia Gavril

Claudia Gavril a participat, zilele trecute, la populara emisiune ”Batem palma!”, de la ProTV, de unde a plecat acasă cu puțin peste 24.000 de lei.

Botoșăneanca spune că a fost o experiență foarte interesantă și că participarea la emisiune ”a fost pentru mine un roller coaster de emoții și trăiri”, o întâmplare care a determinat-o să iasă din zona de confort ”100%”.

Născută în Botoșani, unde a absolvit Seminarul Teologic ”Sfântul Gheorghe”, Claudia Gavril a urmat cursurile Universității Româno-Americane în București, devenind peste ani unul dintre cele mai de succes modele din România, dar și de peste hotare.



După participarea la emisiunea ”Batem palma”, Claudia Gavril a mărturisit: ”A fost foarte, foarte bine. Sunt așa, puțin, în extaz, de fapt. Cred că am avut mai multe emoții la pupitru. Când am coborât aici, totul a mers de la sine. Dar am emoții și acum. Nu am mers până la final pentru că nu am venit neapărat pentru bani, am venit pentru experiență, am considerat că ar trebui să mă opresc pentru că oricum e o sumă frumușică. Ce e în mână, nu e minciună. E o vorbă românească”.

Frumoasa botoșăneancă a spus că visează la ”o vacanță cu mama”, pe care dorește astfel să o răsplătească pentru toate sacrificiile făcute pentru fiica ei.

”Eu vreau foarte tare să fac o vacanță cu mama, după ce a investit atâta în mine, asta îmi doresc. Cred că asta o să fac cu banii. Plec bucuroasă de aici”, a încheiat Claudia Gavril.




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...