Debut promițător: Tânăra artistă din Botoșani care lansează astăzi primul videoclip! (Video)

Unul dintre copiii minune ai orașului Botoșani își lansează astăzi primul videoclip, marcând un moment special în cariera sa artistică.

Născută la data de 27 noiembrie 2015, Sara Francesca Gili este elevă a Școlii Gimnaziale nr. 17, unde în curând va păși în clasa a II-a.

Încă de la o vârstă fragedă, Sara a captivat atenția tuturor din jur prin energia și veselia sa debordantă. Această pasiune a fost transpusă în muzică la începutul anului trecut, când a început orele de canto sub îndrumarea profesoarei Oana Pușcașu, în cadrul grupului muzical Cheia Sol. De asemenea, Sara și-a extins talentele artistice, alăturându-se și școlii pentru orele de pian, reușind să se remarce printr-o serie de proiecte remarcabile și participări la diverse spectacole și festivaluri.



În afara pasiunii sale pentru muzică, Sara este o tânără talentată și în alte domenii artistice, cum ar fi lectura, pictura și dansul. Din 2021, face parte din școala de dans G-Power, sub îndrumarea lui Andrei Vornicu (Ragga), unde a obținut rezultate impresionante, câștigând premii la diverse competiții naționale și internaționale.

Printre cele mai importante realizări ale Sarei Francesca Gili se numără:

-Trofeul categoriei la Festivalul de Muzică pentru copii și adolescenți "Cheia Sol – Festivalul Prieteniei", 29 martie 2024.

-Locul II și III la concursul de dans "Tărâmul Dansului" din Botoșani, martie 2024, la categoria street dance solo și duo.

-Locul III și calificare pentru Croația la concursul de dans Dance Star, București, februarie 2024.

-Locul I la concursul internațional de dans Dance Star - World Dance Masters, categoria mini, Urban dance, Croația, mai 2024.

”Sara Francesca Gili continuă să impresioneze prin talentul și devotamentul său pentru artele frumoase, fiind o adevărată inspirație pentru colegii și prietenii săi. Lansarea primului ei videoclip este doar începutul unei cariere promițătoare, iar noi suntem nerăbdători să vedem cum va evolua această tânără artistă”, a transmis profesoara Oana Pușcașu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...