Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tarif pentru horoscop la spitalul din Suceava: 100 de lei va costa atestarea orei nașterii în vederea generării astrogramei!

astăzi, 15:21

Consiliul Județean Suceava urmează să aprobe în ședința din 23 decembrie 2025 noile niveluri de taxe și tarife aplicabile în cursul anului 2026. În acest cadru a fost iniți...

Verginel Gireadă rămâne sub control judiciar de Crăciun!

astăzi, 15:05

Dumitru Verginel Gireadă, fostul primar al comunei Mihai Eminescu, rămâne sub măsura controlului judiciar de sărbători. El este anchetat într-un dosar de luare de mită în fo...

Bugetarii nu vor avea punte între Revelion și Bobotează, pe 5 ianuarie

astăzi, 14:37

În cadrul unui interviu oferit recent, premierul Ilie Bolojan a anunțat că anul acesta nu se va face punte în ziua de 5 ianuarie între liberele de la stat de Revelion și cele...