Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: O femeie a fost rănită, după ce în casa unde locuia s-a produs o explozie!

astăzi, 09:27

O femeie, în vârstă de 84 ani, a fost rănită după ce în casa unde locuia s-a produs o explozie. S-a întâmplat în această dimineață, în localitatea Redi...

Legea armatei voluntare, supusă votului în Senat. Tinerii ar putea primi 6.000 de euro la finalul stagiului!

astăzi, 09:15

Legea armatei voluntare ajunge la vot în Senat. Ministrul Apărării, Ionuț Moșteanu, a anunţat posibile modificări și o modernizare a rezervei operaționale. Tinerii voluntari ar putea ben...

Web Emotion angajează reprezentant comercial!

astăzi, 08:40

Web Emotion caută să angajeze reprezentant comercial. Compania caută o persoană motivată, cu bune abilități de comunicare, negociere și persuasiune, orientare către client și atitudine pro-a...