Delicios de post: Ciuperci umplute cu spanac!

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac.

Ingrediente:

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)
400 g spanac
1 praz
Ulei de măsline
7 căței de usturoi, mărunțiți
Sare și piper după gust

Mod de preparare:

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 14 martie: Sfântul Cuvios Benedict de Nursia; Sfântul Sfinţit Mucenic Alexandru preotul

astăzi, 07:00

Sfântul Benedict, al cărui nume înseamnă binecuvântat, era din cetatea Nursia, Italia, nu departe de Roma. S-a născut în anul 480 din părinţi dreptcredincioşi, cu bună s...

Schimbare majoră anunțată de Guvern în privința cărții electronice de identitate!

Thursday, 13 March 2025

Copiii sub 14 ani vor putea avea carte electronică de identitate începând cu 2 iunie 2025, arată o decizie anunțată joi de Guvern. Părinții vor putea solicita documentul chiar de la ...

Piedone a închis restaurantul de la Camera Deputaților, pentru 6 luni. Peste 700 kg de carne expirată și gândaci morți în bucătărie!

Thursday, 13 March 2025

În urma neregulilor găsite la restaurantul de la Camera Deputaților, Cristian Popescu Piedone a închis, joi, toată unitatea, pentru 6 luni. Peste 700 de kg de carne expirată, veche chi...