Botoșăneanca Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre viața cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”

Botoșăneanca Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre viața cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”

Cunoscuta actriță din Botoșani, Cristina Ciobănașu, se consideră o norocoasă, dat fiind că se bucură de sprijinul a două mame. Are o relație excelentă atât cu mama biologică, cât și cu cea adoptivă, Ruxandra Ion.

Botoșăneanca a  declarat, pentru Viva.ro,  despre ce se întâmplă atunci când se întâlnesc cele două femei importante din viața ei.

Reporter Viva: După 1 an și 9 luni, în sfârșit, ne-am strâns în brațe, ai scris pe rețelele de socializare, în momentul în care ți-ai revăzut mama biologică. Chiar dacă nu vă vedeți prea des, pare că aveți o relație apropiată. Povestește-ne tu mai bine cum stau lucrurile…

Cristina Ciobănașu: Mi-a fost mereu alături, chiar dacă de la peste 1000 de kilometri depărtare, iar dacă îi cer vreodată un sfat, e pregătită să îl ofere și are încredere în mine și în alegerile pe care le fac.

Știm că mama ta lucrează în altă țară, iar contextul actual a făcut și mai dificilă revederea voastră. Este distanța un impediment atât de mare sau kilometrii „se topesc atunci când cauți sprijin în persoana ei? Ce modificări a suferit relația voastră de-a lungul timpului?

Cristina Ciobănașu: Din păcate, am suferit și eu, și fratele meu că nu am avut posibilitatea să ne vizităm mama în tot acest timp, mai ales că ne era frică să nu pățească ceva și noi să nu o putem ajuta. Chiar dacă nu ne vedem față în față atât de des pe cât ne-am dori, vorbim la telefon, și atunci când ne revedem o facem cu aceeași căldură ca și cum ar fi fost acolo mereu. Bineînțeles că ne-ar fi fost mult mai ușor să punem de-o vizită dacă nu ar fi lucrat în altă țară, dar suntem bucuroși că măcar e sănătoasă. Ne-a promis că vine curând în București pentru câteva zile, însă, până nu simte ea că și-a terminat treaba pe acasă, nu cred că se va şi întâmpla.

Au existat și momente mai tensionate între voi?

C.C: Văzându-ne atât de rar, și dacă există ceva ce ne deranjează una la cealaltă e cam greu să stăm supărate.

Cu siguranță ești un om norocos. Te întreb, pentru că ai privilegiul de a avea două mame… Cum te simți, din acest punct de vedere?

C.C: Cum am mai spus, sunt un om foarte norocos. Am primit mai multe decât mi-aș fi putut dori vreodată. Întotdeauna am spus că pentru mine cele mai importante lucruri în viață sunt familia și prietenii. Dar să ai două familii… asta e extra.

Cât despre viața cu două mame, pot să spun că primesc de două ori mai multă iubire, de două ori mai multă grijă, de două ori mai multe sfaturi, de două ori mai multe confirmări și așa mai departe. Cum ar putea să nu fie minunat? Le iubesc la fel de mult pe amândouă, însă relaționez diferit cu fiecare dintre ele. Mai dificil e atunci când se întâlnesc și mă pun amândouă la colț… De fiecare dată pierd teren în fața lor. (râde)

Sursa: Viva

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
189

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
23

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...

Iftime dinamitează Superliga. Vrea 3-0 la „masa verde”. „Vorbesc cu avocatul!”

astăzi, 09:43
93

Cosmin Mateimijlocașul de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la o substanță interzisă de Agenția Mondială Antidoping: 5-metilhexan-2-amină.Matei nu este suspendat provizoriu, având nor...