„Vizită” terminată în centrul de reținere al IPJ Botoșani

Un bărbat, din Vorona, a fost reținut de polițiști, după ce și-a „vizitat” părinții, deși avea ordin de protecție. În plus, acesta i-a amenințat și le-a distrus o ușă.

„Vizită” terminată în centrul de reținere al IPJ Botoșani

La data de 23 iunie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Vorona, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 22 iunie 2023, s-ar fi deplasat la locuința părinților săi, față de care avea ordin de protecție emis de o instanță de judecată.

Mai mult decât atât, individul a distrus o ușă de acces, și i-a amenințat, provocându-le acestora o stare de temere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, distrugere și amenințare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
125

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
144

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
31

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...