Violator încătușat după zece luni de căutări

Violator încătușat după zece luni de căutări

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Coțușca, a fost arestat preventiv, duminică, după ce procurorii au reușit identificarea acestuia la aproape un an de la sechestrarea și violarea unei femei de 41 de ani, din aceeași localitate, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, acesta se afla în municipiul Târgu Mureș. El figura ca urmărit național și internațional.

Faptele au fost comise la finele lunii iunie a anului trecut. Victima, care suferă de afecțiuni psihice, a fost dusă pe un câmp și legată la mâini și picioare, fiind violată timp de trei zile.

„A fost găsită pe raza localității de domiciliu, aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului. Din discuțiile purtate cu sus-numita, care se afla într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un bărbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei”, a explicat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

După zece luni de căutări, suspectul principal a fost încătușat.

„În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente și viol, precum și în vederea depistării autorului și dispunerii măsurilor legale ce se impun față de acesta”, precizează reprezentanta instituției.

Bărbatul a fost escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

 

Spune-ne opinia ta