Unul dintre bărbații implicați în altercația de la mall, reținut pentru 24 de ore

Unul dintre bărbații implicați în altercația de la mall, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, care a fost implicat în altercația petrecută, miercuri seară, în Uvertura Mall, a fost reținut pentru 24 de ore, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta la data de 22 martie a.c., în timp ce se afla în incinta unui complex comercial, din municipiul Botoșani ar fi provocat scandal și ar fi agresat o persoană de 37 de ani, tulburând ordinea și liniște publică și provocând indignarea cetățenilor prezenți”, a precizat Nenișcu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
869

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
618

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...