Un tânăr din Săveni a încercat să le închirieze oamenilor imobile fictive. Acesta a fost reținut de polițiști

Un tânăr din Săveni a încercat să le închirieze oamenilor imobile fictive. Acesta a fost reținut de polițiști

Un tânăr de 29 de ani, din orașul Săveni, a fost reținut de polițiștii botoșăneni, pentru 24 de ore, după ce a încercat să le închirieze oamenilor imobile fictive, declară Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieșit faptul că, în perioada 6 – 20 octombrie 2021, tânărul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi oferit spre închiriere un imobil fictiv, solicitând și primind de la aceștia diverse sume cu titlu de avans.

„La data comiterii faptelor, tânărul era plasat sub control judiciar pentru comiterea a altor 12 infracțiuni de aceeași natură, anterior lunii octombrie”, adaugă polițiștii.

Individul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1101

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9636

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...