Un botoșănean nu mai are voie să se apropie de soţie şi copii la o distanţă mai mică de 200 metri!

Un bărbat a fost obligat de judecători să păstreze o distanţă minimă faţă de soţia sa şi cei doi copii minori, după ce i s-a aplicat o interdicţie în cadrul unui ordin de protecţie. 

Un botoșănean nu mai are voie să se apropie de soţie şi copii la o distanţă mai mică de 200 metri!

G.S., din comuna Coţuşca, a fost obligat să nu încerce să ia legătura cu familia sa prin orice metodă timp de şase luni. Soţia sa, E.S., a deschis o acţiune la Judecătoria Botoşani menţionând că acesta are un comportament violent atât faţă de ea cât şi cei doi copii.

Femeia a menţionat că partenerul este un consumator de băuturi alcoolice şi din această cauză provoacă scandal, o ameninţă cu moartea şi chiar o dată a vrut să îi dea foc casei părinţilor ei. 

Între cei doi au fost mai multe scandaluri fiind alertaţi şi poliţiştii ce l-au sancţionat în repetate rânduri pe bărbat. 

"Pârâtul S. G. a fost atenționat, avertizat în scris și sancționat contravențional de multe ori, însă acesta nu și-a corectat comportamentul în familie și societate, după perioade scurte de timp de când intra în contact cu poliția o perioadă stătea liniștit, după care din nou recurgea la asemenea fapte, iar în data de 01.09.2015, ca urmare a unui apel la SNUAU 112 făcut de soția sa S.E, acesta a făcut obiectul cercetărilor în dosarul penal cu nr. 600/P/2005, soluționat cu propunerea de clasare întrucât părțile s-au împăcat. Prin reclamația din data de 19.08.2015 S. E. a reclamat că soțul său consumă frecvent băuturi alcoolice, nu are grijă de copii, provoacă scandal in familie, iar ca urmare a verificărilor efectuate s-a constatat că aspectele sesizate s-au confirmat, pârâtul fiind avertizat în scris cu privire la comportamentul său în familie. La data de 11.01.2016 S. E a reclamat din nou pe soțul său că în ziua de 08.01.2016 a provocat scandal la locuință, ea fiind nevoită să se refugieze cu copiii la sora sa în localitatea Nichiteni iar în urma verificărilor efectuate de către Postul de poliție al comunei Coțușca s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă iar numitul S. G. a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 2 pct. 1 din Leg. 61/1991", se arată în decizia instanţei

Judecătorii nu au primit referinţe bune nici despre femeie, aceasta fiind implicată în mai multe rânduri în scandaluri publice cu diferite persoane din localitate. În cele din urmă au admis cererea, însă bărbatul a formulat apel împotriva hotărârii. În timpul judecăţii de la Tribunalul Botoşani şi-a retras motivele de atac a hotărârii. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
52

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani în perioada 10-12 mai, cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
32

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...