Tineri arestați preventiv pentru două furturi în Flămânzi

Tineri arestați preventiv pentru două furturi în Flămânzi

Cei trei ieșeni anchetați pentru furtul unei mașini și a unei bijuterii, în Flămânzi, au fost plasați sub măsuri asiguratorii, duminică, de instanța de judecată. Magistrații și-au însușit propunerea organelor judiciare și au dispus arestarea preventivă față de cei doi tineri de 23 și 17 ani și arestul la domiciliu față de cel de 17 ani, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, cei trei sunt cercetați sub aspectul comiterii a două infracțiunii de furt calificat, constând în aceea că în noaptea de 2 spre 3 februarie a.c., ar fi sustras un autoturism din curtea unei locuințe și un lănțișor cu pandantiv, din metal prețios, dintr-un alt autoturism care era staționat într-o altă curte, ambele fapte fiind comise pe raza orașului Flămânzi.

„De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile celor trei, a fost identificat lănțișorul cu pandantiv reclamat ca fiind sustras, precum și suma de 4200 de lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor. 

Totodată, unul dintre tineri a predat organelor judiciare o cheie aparținând unui autoturism marca Land Rover, care figura ca fiind sustras de pe raza județului Galați, acesta fiind identificat în aceeași zi de către polițiști, staționat pe o stradă din orașul Târgu Frumos”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie propusă soluție procedurală, mai menționează aceasta.

 

Spune-ne opinia ta