Ţigări de contrabandă de aproape 100.000 de lei, confiscate la frontiera de est

Ţigări de contrabandă de aproape 100.000 de lei, confiscate la frontiera de est

Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în noaptea de luni spre marți, 7.500 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 91.500 de lei, în zona Rădăuți-Prut, informează purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră (STPF), comisarul Minodora Răcnea.

Potrivit acesteia, în jurul orei 1:00, mai multe persoane au fost observate, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în timp ce se deplasau dinspre malul râului Prut către interiorul localităţii Crasnaleuca, transportând în spate colete voluminoase.

„La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele și s-au îndreptat către interiorul localității. La inventarierea bunurilor a rezultat cantitatea de 150.000 de ţigarete (7.500 de pachete), în valoare de 91.500 de lei, cantitate ce a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Răcnea, printr-un comunicat de presă.

În cauză, se efectuează cercetări, în comun cu autorităţile de frontieră din statul vecin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Spune-ne opinia ta