Tată și fii, arestați preventiv, după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica, respectiv sora lor

Tată și fii, arestați preventiv, după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica, respectiv sora lor

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a patru persoane.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, și trei tineri de 20, 19 și 17 ani, din comuna Unțeni, cercetați pentru agresiune sexuală și viol, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019 - 2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

„Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, iar în cursul acestei zile, 12 iunie, au fost prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, prilej cu care a fost admisă propunerea organelor judiciare, acestea fiind arestate preventiv pentru 30 de zile”, a adăugat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
638

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
464

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
340

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...