Tânăr reținut în urma unor percheziții. Ar fi furat scule și motorină de peste 65.000 de lei

Tânăr reținut în urma unor percheziții. Ar fi furat scule și motorină de peste 65.000 de lei

Polițiștii din Ștefănești și angajații Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat percheziții domiciliare, marți, la două locații din comunele Dobârceni și Mihălășeni, care erau folosite de un tânăr de 23 de ani, din Ripiceni, cercetat pentru trei infracțiuni de furt calificat, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, persoana în cauză ar fi sustras, împreună cu alte persoane necunoscute, în nopțile de 16 spre 17, 22 spre 23, respectiv 30 spre 31 ianuarie, mai multe scule electrice, motorină și produse agricole, dintr-o magazie aparținând unui alt tânăr de 23 ani, din Ștefănești, cauzându-i un prejudiciu în valoare totală estimată la peste 65.000 lei.

Cu prilejul perchezițiilor la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă care prezintă interes în cauză. Față de suspectul de 23 de ani polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Reprezentanta instituției precizează că cercetările continuă, în vederea administrării în totalitatea a probatoriului, a identificării tuturor persoanelor care au participat la comiterea faptei și pentru recuperarea prejudiciului, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie propusă o soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta