Tânăr reținut după un scandal monstru cu drujba

Tânăr reținut după un scandal monstru cu drujba

Un bărbat de 46 de ani, din orașul Săveni, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Conform sursei citate, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că, miercuri, împreună cu alte trei persoane din orașul Săveni, acesta ar fi pătruns fără drept în locuința unui tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, având asupra sa o drujbă în stare de funcționare cu care îl amenința.

 „Ulterior, conflictul a degenerat în drumul public din fața locuinței victimei, unde bărbatul de 46 de ani ar fi încercat să-l lovească cu drujba în stare de funcționare, însă nu a reușit să-i provoace victimei vreo leziune”, precizează Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a adăugat Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta