Șoferul care a produs accidentul cu șapte persoane de la Vârfu Câmpului a fost reținut de polițiști. Acesta era beat

Șoferul care a produs accidentul cu șapte persoane de la Vârfu Câmpului a fost reținut de polițiști. Acesta era beat

Autorul accidentului de la Vârfu Câmpului, de marți, a fost reținut de polițiști. Pe numele bărbatului de 40 de ani, din Suceava, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

După producerea accidentului, oamenii legii au stabilit că cel vinovat de producerea lui nu avea nici permis și era și băut.

Valoarea rezultată a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astăzi urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim faptul că, în eveniment au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane, printre care și un copil.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pasager în una dintre mașini, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

astăzi, 20:14
68

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
80

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
101

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...