Scandal într-o judecătorie din Botoșani, bărbat amendat cu 1.000 de lei!

Botoșăneanul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, era nemulțumit de emiterea unui ordin de protecție împotriva sa.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost amendat marți după-amiază cu 1000 de lei pentru proferarea de injurii în sediul Judecătoriei Săveni.

Amenda a fost aplicată de către subofițerul jandarm care asigură măsuri de ordine și siguranță publică.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice era nemulțumit de emiterea unui ordin de protecție împotriva sa și a început să își verse nervii pe holul judecătoriei, tulburând liniștea personalului instituției și altor persoane aflate în interiorul acesteia, moment în care jandarmul a intervenit cu promptitudine și a luat măsurile legale impuse de situație.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani execută misiuni de pază și protecție instituțională la 18 obiective din competență și asigură măsuri de ordine publică la sălile de judecată și în celelalte spații deschise publicului.

De la începutul acestui an, în cadrul misiunilor de pază și protecție instituțională, jandarmii botoșăneni au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3100 de lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...