Răsturnare de situație privind dubla crimă din Poiana. Adevăratul făptaș este tatăl vitreg al fetei de 13 ani bănuite inițial

Răsturnare de situație privind dubla crimă din Poiana. Adevăratul făptaș este tatăl vitreg al fetei de 13 ani bănuite inițial

Răsturnare de situație în cazul anchetei privind dubla crimă din localitatea Cristești, județul Botoșani, unde o femeie de 54 de ani și mama ei, în vârstă de 82 de ani, au fost înjunghiate mortal, în propria gospodărie.

Principala persoană bănuită era o fetiță de 13 ani însă, în urma anchetei psihologice, copila a mărturisit că, de fapt, tatăl ei vitreg ar fi comis crima.

Ulterior, individul ar fi obligat-o pe copilă să ia vina asupra ei. Bărbatul de 54 de ani a fost reținut de polițiști, după ce mai multe indicii de la locul crimei și audierile făcute i-au condus pe anchetatori spre el.

Suspectul a fost audiat sâmbătă după amiază și urmează să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Scenele sângeroase s-ar fi petrecut vineri seara, după ce cele două femei au chemat-o pe copilă să le repare telefonul. S-ar fi iscat imediat o ceartă în care victimele o acuzau pe minoră că le-a furat mai mulți bani din casă. Femeile au fost găsite duminică dimineață, având răni grave în zona gâtului. 

 

Spune-ne opinia ta