Primarul din Drăgușeni, în arest pentru următoarele 30 de zile!

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani a fost reţinut de procurorii DNA, el fiind suspectat de trafic de influenţă.

Primarul din Drăgușeni, în arest pentru următoarele 30 de zile!

 Eugen Nechita  Foto: Observator

Magistraţii Tribunalului Suceava au admis propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava privind arestarea preventivă a lui Eugen Nechita, emiţând un mandat de arestare pe numele acestuia.

Tribunalul Suceava a dispus arestarea pentru 30 de zile a primarului comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, acuzat de trafic de influenţă. Sentinţa Tribunalului Suceava poate fi contestată în termen de 48 de ore la pronunţare.

Amintim că primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani a fost reţinut de procurorii DNA, el fiind suspectat de trafic de influenţă, au anunţat, joi, procurorii DNA.

Eugen Nechita este bănuit că, în cursul anului 2020, ar fi pretins şi primit de la două persoane suma de 2.000 de euro, pentru a-şi exercita influenţa pe care ar fi pretins că ar avea-o asupra unor factori decidenţi din conducerea Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga, pentru ca aceştia să dispună angajarea unei rude a persoanelor respective pe un post de asistent medical.

Promisiunea făcută de inculpat nu ar mai fi fost adusă la îndeplinire, postul respectiv fiind ocupat, printr-un transfer, de către o altă persoană.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un incendiu provenit de la un scurtcircuit a cuprins subsolul unui bloc din Botoșani!

astăzi, 18:17
21

Panică, în această după-amiază, pe scara unui bloc de pe Aleea Arcului din municipiul Botoșani, după ce la subsol a izbucnit un incendiu.Locatarii au simțit miros de fum și de plasti...

Cel mai mare program de investiții în educație în administrația lui Cosmin Andrei: 50 de milioane de euro în 3 ani și jumătate

astăzi, 17:49
21

„Am promis în 2020 programul EDUCAȚIE INTELIGENTĂ ÎN ȘCOLI MODERNE. M-am ținut de cuvânt și am alocat în ultimii trei ani și jumătate peste 50 de milioane de euro,...

Ce riscă botoșănenii care nu folosesc toți banii de pe cardurile de energie!

astăzi, 17:32
50

Teoretic, aceste carduri ar fi trebui să expire la finele lunii aprilie, dar Guvernul a anunțat prelungirea valabilității cardurilor de energie până la data de 31 mai.Prin intermediul u...