Imagini cu primarul din Botoșani scos în cătușe de la Tribunalul Suceava! (Video)

Tribunalul Suceava a dispus, joi, arestarea pentru 30 de zile a primarului comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, acuzat de trafic de influenţă în dosarul angajărilor în spitale.

Imagini cu primarul din Botoșani scos în cătușe de la Tribunalul Suceava! (Video)

Primarul comunei Drăgușeni, din județul Botoșani, Eugen Nechita, a fost reținut pentru trafic de influență în dosarul fraudării concursurilor de angajare în spitale.

Eugen Nechita este bănuit că, în cursul anului 2020, ar fi pretins şi primit de la două persoane suma de 2.000 de euro, pentru a-şi exercita influenţa pe care ar fi pretins că ar avea-o asupra unor factori decidenţi din conducerea Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga, pentru ca aceştia să dispună angajarea unei rude a persoanelor respective pe un post de asistent medical.

Promisiunea făcută de inculpat nu ar mai fi fost adusă la îndeplinire, postul respectiv fiind ocupat, printr-un transfer, de către o altă persoană.

Scos în cătușe de la instanță, primarul a spus că nu este vinovat pentru cele care i se impută. (Vezi joi video, sursa televiziunea Intermedia)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul Trenurile Soarelui 2024 ocolește Botoșaniul, ce orașe sunt pe listă!

astăzi, 16:26
66

CFR Călători a anunțat joi după-amiază începerea programului Trenurile Soarelui 2024, cu începere din 14/15 iunie.Într-un comunicat dat publicității, operatorul feroviar d...

Locuitorii din Roșiori rămân astăzi fără apă până la ora 21:00!

astăzi, 15:14
34

Din cauza a două avarii depistate în dimineața zilei de 18 mai 2024 pe conducta din oțel, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a sistat furnizarea apei către utilizatorii din localitatea Roșior...

Concursul „Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii! (Foto)

astăzi, 14:34
71

Concursul „Prietenii Pompierilor” este destinat elevilor din învățământul gimnazial și este organizat în scopul dezvoltării capacității de înțelegere și ap...