Polițist de frontieră, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o minoră

Polițist de frontieră, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o minoră

Un polițist de frontieră din Botoșani, care s-a culcat cu o copilă cu 30 de ani mai mică, a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria din Botoșani.

Potrivit instanței de judecată, botoșăneanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, se află în arestul Poliției. El a contestat deja măsura arestării preventive, însă contestația urmează a fi analizată ulterior de magistrații de la Tribunalul Botoșani. Bărbatul solicitase instanței să fie plasat în arest la domiciliu, însă cererea sa a fost respinsă.

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul ar fi amenințat-o pe fată că face publice fotografii cu aceasta în ipostaze compromițătoare. Cei doi au avut o relație întinsă pe mai mulți ani, deși fata era minoră. Totul ar fi început după ce polițistul ar fi fost deranjat că fata vrea să renunțe la relația cu el și astfel să își refacă viața.

Fata nu a mai rezistat șantajului și hărțuirii la care a fost supusă și a organizat denunțul. Procurorii din Botoșani au refuzat să ofere detalii despre acest dosar.

Botoșăneanul a fost ridicat, în cursul zilei de vineri, de polițiști, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie dus în fața instanței de judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
133

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
86

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
109

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...