Percheziții urmate de două rețineri, într-un dosar de furt calificat

Percheziții urmate de două rețineri, într-un dosar de furt calificat

Doi tineri de 18 și 19 ani, din orașul Săveni, au fost reținuți pentru 24 de ore, miercuri, în urma unor percheziții dispuse într-un dosar de furt calificat și tentativă la furt, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieșit că, în perioada 4 – 13 mai a.c., aceștia ar fi pătruns fără drept în două imobile din localitate, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și bani.

Polițiștii au percheziționat patru locuințe utilizate de suspecți, fiind mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

„Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Nenișcu.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.  

 

Spune-ne opinia ta