Percheziții la Botoșani: Șase fete salvate din mâna proxeneților, doi bărbați au fost reținuți

Șase locuințe din municipiile Botoșani și Alba Iulia au fost scotocite de ”mascați”, doi bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de marți, 5 septembrie, dar și pe parcursul zilei de miercuri, 6 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism, din municipiile Botoșani și Alba-Iulia.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate 6 persoane de sex feminin, ce erau constrânse de un tânăr de 24 de ani, din municipiul București, și un bărbat de 51 de ani, din municipiul Botoșani, să practice prostituția, pe raza municipiului Botoșani, cât și a altor localități, în imobile închiriate în regim hotelier, obținând astfel foloase materiale.

În urma activităților desfășurate, 6 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...