Percheziții în Drăgușeni la locuințele unor persoane bănuite de braconaj

Percheziții în Drăgușeni la locuințele unor persoane bănuite de braconaj

În cursul zilei de sâmbătă, 5 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară la trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de braconaj, din comuna Drăgușeni, a anunțat agent principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Polițiștii au identificat și ridicat din locuințele persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, mai multe bunuri incriminatorii, printre care nouă telefoane mobile, articole pirotehnice și câini din rasa ogar și ciobănesc caucazian, pe care îi dețineau fără respectarea prevederilor legale.

Cei trei proprietari au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind aceste categorii de animale.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj și orice operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, Biroului de Protecție a Animalelor și Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a adăugat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
981

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9421

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1301

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...