Percheziții în Botoșani într-un dosar de proxenetism. Doi suspecți reținuți, șase femei duse la audieri

Un tânăr de 20 de ani, din județul Iași, și o femeie de 54 de ani, din comuna Corni, au fost reținuți pentru 24 de ore, marți, în urma efectuării a patru percheziții domiciliare într-un dosar de proxenetism, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, cei doi ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, punând la dispoziție locații în regim hotelier, situate în municipiul Botoșani și alte localități din țară. În plus, bărbatul ar fi constrâns o tânără de 20 de ani să se prostitueze, amenințând-o cu acte de violență.

Perchezițiile efectuate de polițiști au vizat locuințele suspecților și imobilele folosite pentru practicarea prostituției.

„În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate 6 persoane de sex feminin bănuite că practică prostituția, care au fost conduse la sediul poliției și au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de probă”, a precizat IPJ Botoșani.

În activități au fost angrenați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

 

Spune-ne opinia ta